Nejprodávanější tituly v roce 2019
kariéra

Kariérní poradenství - 20%
Práce, a tedy i povolání, je nedílnou součástí nás všech. Povolání nás ovlivňuje dokonce natolik, že podle něj hodnotíme svou spokojenost s vlastním životem, životním stylem či způsobem trávení volného času.
kariéra
Ukázky

Kariérní poradenství

254 Kč
203 Kč
Komunikace, argumentace, rétorika - 20%
V čtivé knížce se seznámíte s možnostmi zdokonalení své komunikační soustavy, poznáte dvanáct příčin odlišností lidských názorů a stanovisek a dozvíte se, jak lze či nelze tyto odlišnosti překonat.
kariéra
Ukázky

Komunikace, argumentace, rétorika

302 Kč
242 Kč
Profesionální asistentka - 20%
Tak jako je profesionální asistentka pravou rukou svého šéfa nebo týmu, je tato knížka pravým pomocníkem asistentky. Čtivá a praktická příručka zkušené autorky a office manažerky je určena začínajícím i zkušenějším asistentkám.
kariéra
Ukázky

Profesionální asistentka

135 Kč
108 Kč
Klíč k účinnému vedení lidí - 20%
Propojení toho nejlepšího, co nabízí teorie a praxe leadershipu, obohacená o poznatky dalších disciplín a zkušenosti z praxe vedení lidí v českých podmínkách.
kariéra
Ukázky

Klíč k účinnému vedení lidí

157 Kč
126 Kč
Týmová spolupráce - 20%
Tým, který pracuje podle principů týmové spolupráce, dokáže úspěšněji a efektivněji dosahovat stanovených cílů. Vedoucí a členové týmů, manažeři, personalisté či lektoři najdou v knize prakticky využitelné informace týkající se práce v týmu.
kariéra
Ukázky

Týmová spolupráce

116 Kč
93 Kč
Řízení podle kompetencí - 20%
Špičkoví konzultanti a lektoři ukazují manažerům, kde začít cestu za vybudováním úspěšné firmy, jakou strategii zvolit, jak řešit vzniklé obtíže a učit se z vlastních výsledků.
kariéra
Ukázky

Řízení podle kompetencí

212 Kč
170 Kč
Jakou otázku máte nejradši?
Jedním ze základních nástrojů při činnostech, jako je trénink nebo facilitace skupin, je schopnost klást vhodné otázky.
kariéra

Jakou otázku máte nejradši?

134 Kč
Nikdy není pozdě na spokojený tým - 11%
Když se Furman a Ahola v devadesátých letech 20. století rozhodli aplikovat principy krátké terapie zaměřené na řešení v pracovní oblasti, byli v této oblasti světovými průkopníky....
kariéra

Nikdy není pozdě na spokojený tým

194 Kč
172 Kč
Sprint - 20%

Sprint je jedinečný pětidenní proces řešení náročných problémů. Je praktickým průvodcem při hledání odpovědí na klíčové podnikatelské otázky. Je určen týmům jakékoli velikosti, od malých podnikatelů, startupů až po podniky ze žebříčku Fortune 100.

kariéra
Ukázky

Sprint

269 Kč
215 Kč
To je ono! - 11%
V graficky výrazně zpracované publikaci představuje autorka, zkušená lékařka a koučka, moderní psychologické poznatky tak, aby byly užitečné a prakticky použitelné pro manažery a lidi v pracovním prostředí.
kariéra

To je ono!

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 168 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 17 > >>