Nejprodávanější knihy v roce 2019
medicína

Diagnostika a terapie duševních poruch - 11%
Odborná publikace týkající se diagnostiky a terapie duševních poruch předkládá lékařům, psychologům a všem pracovníkům zabývajícím se touto problematikou dokonalý přehled o diagnostickém procesu, symptomatice, syndromologii a nozologii.
medicína

Diagnostika a terapie duševních poruch

719 Kč
639 Kč
Lymfatické masáže - 11%
Ojedinělá publikace, určená především masérům mimo oblast zdravotnictví, přináší názorně ilustrovaný popis hmatů lymfatické masáže, která je nejlepší terapií lymfatických otoků – lymfedémů
medicína

Lymfatické masáže

197 Kč
175 Kč
O psychologii bytí - 11%
(1x)
Jednou z nejčastěji citovaných teorií v oblasti lidské motivace je bezpochyby hierarchie lidských potřeb Abrahama H. Maslowa. Podle tohoto autora jsou lidské potřeby uspořádány od nejnižších k nejvyšším.
medicína

O psychologii bytí

431 Kč
383 Kč
Jak překonat panické ataky - 11%
Náhlé a mimořádně nepříjemné záchvaty strachu se týkají zhruba 4 procent lidí. Tato kniha vám pomůže tento stav pochopit a prakticky s okamžitým účinkem proti němu bojovat.
medicína

Jak překonat panické ataky

269 Kč
239 Kč
Migréna - 6%
(2x)
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
medicína

Migréna

377 Kč
354 Kč
Delikvence
Monografie vychází ze zkušeností autorů z práce s delikventy ve věznicích a výchovných ústavech.
medicína

Delikvence

89 Kč
Dětská paliativní péče - 11%
Kniha přináší pohled na multidisciplinární přístup k dětské paliativní péči a její rozvoj v ČR i v zahraničí. Cílem knihy je poskytnout informace o možnostech holistické péče o dítě s život limitujícím onemocněním.
medicína

Dětská paliativní péče

314 Kč
279 Kč
Jak teď… Tak potom - 11%
(3x)
V této knížce najdete jednoduchý návod k pochopení a k respektování objevných cest vašich dětí k jejich zdravému, pro každého z nich originálnímu, pohybu. Zjistíte, že nemusíte „návody na děti“, hledat na internetu, ale jen a pouze ve svých srdcích.
medicína

Jak teď… Tak potom

200 Kč
178 Kč
Lékařská první pomoc v urgentních stavech - 11%
Kniha sepsaná našimi předními odborníky obsahuje vše potřebné pro složení atestační zkoušky.
medicína

Lékařská první pomoc v urgentních stavech

449 Kč
399 Kč
Předoperační vyšetření dospělých - 11%
Přichází druhé, přepracované a rozšířené vydání praktické příručky (nevelké rozsahem, ale podstatné a hutné svým obsahem) shrnující na jednom místě všechny aspekty předoperačního vyšetření.
medicína

Předoperační vyšetření dospělých

225 Kč
200 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 347 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 35 > >>