Nejprodávanější tituly v roce 2019
sci-fi a fantasy

Proroci chaosu - 11%
Drsné, temné a elegické deváté pokračování Farlandovy fantasy ságy se soustřeďuje na hrdiny Borensona a Myrrinu, těsně po udatném boji proti světovým vládcům nepopsatelného zla. Napínavá fantasy.
sci-fi a fantasy

Proroci chaosu

269 Kč
239 Kč
Říční znamení - 6%
(1x)
Mercy Thompsonová vždy věděla, že je jiná, a nejen proto, že dokázala přinutit motor Volkswagenu poslouchat na slovo. Urban fantasy.
sci-fi a fantasy

Říční znamení

288 Kč
271 Kč
Simpsonovská komiksová promenáda - 11%
Další várka komiksového příběhu z rodiny Simpsonových.
sci-fi a fantasy

Simpsonovská komiksová promenáda

269 Kč
239 Kč
Stříbrná relikvie - 11%
(1x)
Když se Mercy Thompsonová pokusí vrátit mocnou faeskou knihu, kterou si v zoufalství vypůjčila, najde knihkupectví prázdné a zavřené. Zdá se, že kniha obsahuje tajné informace – a fae udělají naprosto vše, aby nepadla do nesprávných rukou.
sci-fi a fantasy

Stříbrná relikvie

305 Kč
271 Kč
Zkřížené hnáty - 11%
(1x)
Mercy Thompsonová je vskutku jedinečná. Ve dne pracuje jako automechanička v rozlehlém Tri-Cities ve Východním Washingtonu. V noci uplatňuje své nadpřirozené schopnosti.
sci-fi a fantasy

Zkřížené hnáty

305 Kč
271 Kč
Zuby jektající děsiál - 11%
Další kniha ze světa nejslavnější žluté rodiny! Tenhle díl je z řady, která se od klasických Simpsonů liší nejen komediálně-hororovým nádechem, ale i tím, že se na něm podílí idé mimo simpsonovskou stáj, obvykle komiksové celebrity.
sci-fi a fantasy

Zuby jektající děsiál

314 Kč
279 Kč
Železný polibek - 11%
(2x)
Mercy Thompsonová sice umí měnit podobu – její charakter je však pevný. Když jejího bývalého šéfa a učitele zatknou pro vraždu a vlastní lid ho nechá hnít za mřížemi, je na Mercy, aby i navzdory jeho přáním očistila jeho jméno.
sci-fi a fantasy

Železný polibek

305 Kč
271 Kč
Černá kniha tajemství - 6%
Napínavá kniha odehrávající se v historických kulisách se žánrově nachází na pomezí klasického dobrodružného příběhu, hororu a pochmurné fantasy. Hlavním hrdinou dobrodružného příběhu určeného dětem od 10 let je chlapec Ladivoj Flígr.
sci-fi a fantasy

Černá kniha tajemství

219 Kč
206 Kč
Démoni jsou věční - 11%

My Droodové jsme to jediné, co stojí mezi nimi a vámi. Poslední naděje světa. Jenomže naneštěstí pořád ještě nemůžu věřit všem svým příbuzným a je víceméně jasné, že pokud vsadím na špatného koně, všechno půjde do kytek.

sci-fi a fantasy

Démoni jsou věční

224 Kč
199 Kč
Jestřáb & Rybářka: Vítěz bere vše - 11%
Fantasy - druhá kniha o Jestřábovi a Rybářce. Jsou to dva nelítostní pronásledovatelé zločinců zjizvení nikdy nekončící válkou, která zuří v ulicích města. Jestřáb vládne ulicím svou ostrou sekerou. Rybářka dokáže bleskově zaútočit mečem
sci-fi a fantasy

Jestřáb & Rybářka: Vítěz bere vše

170 Kč
151 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>