Nejprodávanější Kniha v roce 2019

Darwin
Darwinovo dlouhé, nebezpečné a často namáhavé bádání je cestou, která tím, že změnila jednoho člověka, změnila i směr vědy.

Darwin

358 Kč
Epistemologie (nových) médií
Monografie přináší diferencovanou řadu pohledů na vztah nových médií a jejich teoretické (filozofické) reflexe, včetně reflexe samotné teorie nových médií.

Epistemologie (nových) médií

203 Kč
Johana z Rožmitálu
Píše se rok 1450. Ovdovělý zemský správce Jiří z Poděbrad hledá ženu, která by pečovala o jeho domácnost a byla opatrovnicí jeho dětí.

Johana z Rožmitálu

233 Kč
Logoz
Robert Holm, dánský odborník na značky, se po návštěvě čínské Šanghaje rozhodne změnit svět. S pomocí sociálních sítí se mu podaří spustit nové stěhování národů. Rozdělené společnosti se skutečně rozdělují, mezi lidmi začínají vyrůstat zdi.

Logoz

311 Kč
Nedělní šachy s Tisem
(2x)
Anička z Bánovců nad Bebravou, hrdinka, jež měla reálný předobraz. Lehce autistická dívenka, dcerka bánovského komunisty, který se kamarádil s „židáky“, důvěřivá a dobrá křesťanka, způsobem sobě vlastním vypráví příběh svůj, příběh svého města,...
Ukázky

Nedělní šachy s Tisem

268 Kč
Pepíci
Kniha polského historika Mariusze Surosze obsahuje 25 esejů věnovaných osobám spojeným s historií Československa od jeho vzniku do současnosti.
Ukázky

Pepíci

332 Kč
Po italsku do hubky
(1x)
Jaký je ten správný recept na vynikající oblíbený šťavnatý pokrm, který s sebou Italové berou na rozpálenou pláž či na dlouhou horskou túru? Čím okouzlíte vaše strávníky? Toto a mnohem více vám prozradí Marta Kučíková.

Po italsku do hubky

269 Kč
Snové písně 2.
Ve druhém svazku se můžete těšit z vrcholných prací slovutného spisovatele včetně některých česky dosud nepublikovaných. Najdete zde mimo jiné skvělou hororovou novelu Proměna kůže oblíbenou povídku i Portréty dětí.
Ukázky

Snové písně 2.

430 Kč
Stýskání zažehnáno
(1x)
Operní pěvkyně a herečka Soňa Červená rekapituluje po svých devadesátých narozeninách právě dovršené čtvrtstoletí od návratu ze světových scén do vlasti.

Stýskání zažehnáno

356 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>