Nejprodávanější tituly v roce 2019
umění

Daniela Vinopalová
Součástí knihy jsou i texty a výpovědi jak Daniely Vinopalové, tak historiků umění a téměř úplný chronologický soupis díla, podrobná biografická data a soupisy výstav.
umění

Daniela Vinopalová

801 Kč
Design Ústí

Kniha byla odbornou porotou soutěže Nejkrásnější české knihy roku 2015 vybrána mezi 10 nejkrásnějších knih o výtvarném umění a získala Cenu Svazu polygrafických podnikatelů 2. místo za precizní způsob knihařského zpracování a využití švýc. vazby.

umění

Design Ústí

513 Kč
Divadelní pouť
Jedná se o první knižní publikaci o tomto umělecko-společenském fenoménu druhé poloviny osmdesátých let.
umění

Divadelní pouť

494 Kč
Eva Eisler
Monografie sleduje autorčinu tvorbu v celém jejím časovém rozsahu a typologické šíři.
umění

Eva Eisler

891 Kč
Figure & Lettering
Anglické, doplněné vydání publikace „Sepulkrální skulptura jagellonského období v Čechách“ (2010) mapující sepulkrální skulptury z období vlády jagellonské dynastie. Studie jsou doplněny podrobným katalogem děl a rejstříky.
umění

Figure & Lettering

315 Kč
Generace Jihlava
Generace Jihlava je kniha setkání. Na jejích stránkách se filmoví publicisté setkávají s filmovými dokumentaristy a přemýšlejí o českých dokumentárních filmech, které vznikaly s přelomem druhého tisíciletí a v jeho první dekádě.
umění

Generace Jihlava

350 Kč
Hell 3 Revisited, 1998 - 2015
Výlučnosti katalogu dodává, že místo úvodu je „Povídka o umělci Jiřím Pertbokovi“ od Jakea Chapmana, která byla napsána speciálně pro tuto příležitost.
umění

Hell 3 Revisited, 1998 - 2015

531 Kč
Hledání rovnováhy
Strategie kulturního managementu a kulturní politika obecně je jednou z nejvíce zanedbaných oblastí v ČR, v praktické i akademické rovině. Publikace zpracovaná předními odborníky pro Radu Evropy nabízí ověřený a přehledný úvod do problematiky.
umění

Hledání rovnováhy

158 Kč
Hraniční syndrom
Doprovodná publikace k výstavnímu projektu předních českých a německých umělců na téma tzv. odsunu a česko-německého soužití v pohraniční oblasti Sudet.
umění

Hraniční syndrom

225 Kč
Idea
Tato kniha vychází z autorova přednáškového cyklu pořádaného na Warburg Institute v Londýně a zabývá se proměnami platónského pojmu „idea“ od antického umění až po Michelangela a Dürera.
umění

Idea

267 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>