Nejprodávanější Kniha v roce 2019
sci-fi a fantasy

Žena černé magie - 11%
Vyšetřovatel nadpřirozených případů Quincey Morris a jeho parťačka, čarodějka Libby Chastainová, jsou povoláni, aby osvobodili zoufalou rodinu od smrtící kletby, jejíž původ se datuje až do dob salemských honů na čarodějnice.
sci-fi a fantasy

Žena černé magie

233 Kč
207 Kč
Démoni jsou věční - 11%
(1x)
Původně si Lenny Grimwood myslel, že pro svou soukromou válku nebude na škodu uzavřít dohodu s démony, s jejichž pomocí snad nebude možné prohrát.Smlouva byla velmi jednoduchá – v případě vítězství život, v případě prohry smrt…
sci-fi a fantasy

Démoni jsou věční

259 Kč
230 Kč
Fionavarská tapiserie II. Potulný oheň - 6%
Pět studentů, které známe z prvního dílu, žije v pohodlí a blahobytu, ale po zkušenostech s paralelním světem jim něco chybí. Když je pak Jennifer napadena temnými silami z Fionavaru, rozhodnou se přátelé vrátit se na druhou stranu.
sci-fi a fantasy

Fionavarská tapiserie II. Potulný oheň

253 Kč
238 Kč
Měsíční píseň - 11%
(1x)
Mercedes Thompson 1: vlkodlaci můžou být nebezpeční, když se jim připletete do cesty, ale pokud jste opatrní, nechají vás na pokoji.
sci-fi a fantasy

Měsíční píseň

305 Kč
271 Kč
Návrat s plnou parádou - 6%
Strážce se vrací do Vaucansonu, neboť chce nalézt právní důkazy, které by zbavily Delacourta vlastnictví Donžonu. Kačer Herbert se snaží vniknout do města, kde není vítán, pomocí zázračného lektvaru, který mu změní obličej v masku smrti...
sci-fi a fantasy

Návrat s plnou parádou

253 Kč
238 Kč
Runový meč - 6%
Druhý díl fantasy série Městské války. Vítejte v příběhu, kde jsou česká a moravská města ztělesněna živými bytostmi. Praha krvácí a slábne. Její věrní umírají. Václav, který ještě nedávno netušil o existenci tajného světa, je možná poslední nadějí.
sci-fi a fantasy

Runový meč

253 Kč
238 Kč
Řeka bohů - 6%
Netradiční zobrazení budoucnosti exotické Indie zobrazuje zemi rozdrobenou na množství malých států. Vše je řízeno umělými inteligencemi, ačkoli jsou přísně sledovány ve strachu před možnou ztrátou kontroly.
sci-fi a fantasy

Řeka bohů

322 Kč
303 Kč
Semper Fi - 11%
Volné pokračování románu Carpe diem.
sci-fi a fantasy

Semper Fi

212 Kč
188 Kč
Stín Černého hvozdu - 11%
(1x)
Klasický fantasy příběh plný odvahy i zbabělosti, intrik i lásky, zrady i přátelství vedoucího až za brány smrti.
sci-fi a fantasy

Stín Černého hvozdu

203 Kč
180 Kč
Vládce snů - 11%
(1x)
Cosi, jakési zesilující subliminální hřmění, bylo ukončeno jedním prudkým tónem. Ten tón, to byla esence hanby, bolesti a strachu. Je Charles Render nedotkutelný, jak si myslí? Klasik sci-fi přináší výborný příběh a...
sci-fi a fantasy

Vládce snů

144 Kč
128 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>