Nejprodávanější tituly v roce 2019
esoterika a astrologie

Labyrint záhad - 11%
Neuvěřitelná fakta, tajemné nálezy, paranormální úkazy, utajené skutečnosti, historické otazníky, překvapivé hypotézy, přísně tajné konspirace….
esoterika a astrologie

Labyrint záhad

296 Kč
263 Kč
Svatojanský tarot - 11%
Svatojanský tarot je inspirován poetikou středověkého Marseilleského tarotu a doplněn o svébytný a originální pohled české výtvarnice Evy Francové.
esoterika a astrologie

Svatojanský tarot

314 Kč
279 Kč
Kameny a hvězdy - 11%
(1x)
Tuto knihu můžeme číst jako jeden ze způsobů, jak se dívat na kosmický aspekt české krajiny, jak slučovat nebe a zemi. Tyto záležitosti musely být dobře známy chudým lidem mezi pravěkem a barokem, kteří v krajině žili celé generace a záviseli na ní.
esoterika a astrologie

Kameny a hvězdy

314 Kč
279 Kč
Hlas ticha - 11%
(6x)
Hlas ticha, text čerpající ze starodávné posvátné tibetské literatury, který sepsala Helena Petrovna Blavatská, filosofka 19. století, je syntézou Knihy zlatých pravidel.
esoterika a astrologie

Hlas ticha

135 Kč
120 Kč
Ájurvédská psychosomatická terapie - 11%
Ájurvédská psychosomatická terapie je vůbec prvním uceleným dílem vydaným na Západě, které se podrobně zabývá psychologickými aspekty tohoto východního léčebného systému.
esoterika a astrologie

Ájurvédská psychosomatická terapie

340 Kč
302 Kč
Aktivace božské síly - 11%
Proměna vědomí dnešní doby v sobě skrývá šanci pro každého člověka. Abychom mohli po této cestě do nového věku kráčet se sebedůvěrou a radostně, je třeba mít ve svém nitru jasně daný směr.
esoterika a astrologie

Aktivace božské síly

322 Kč
286 Kč
Jak se mít dobře
Díky této knize se naučíte, jak uzdravit své vztahy, vytvořit výraznější hranice, uvolnit stres a úzkost, dosáhnout tělesného zdraví, vytvořit zdravější životní prostředí, využít svůj potenciál naplno a vybudovat život, který budete milovat!
esoterika a astrologie

Jak se mít dobře

134 Kč
Jeskyně a kosmos - 11%
V roce 1980 Michael Harner otevřel cestu pro celosvětové vzkříšení šamanismu svou přínosnou, dnes již klasickou knihou The Way of the Shaman (Cesta šamana). V tomto dlouho očekávaném pokračování předkládá nové důkazy o existenci jiné reality.
esoterika a astrologie

Jeskyně a kosmos

446 Kč
396 Kč
Léto - Cesty za horizont - 11%
Kniha rozložená do čtyř svazků podle ročních dob je knihou pro poutníky a cestovatele.
esoterika a astrologie

Léto - Cesty za horizont

341 Kč
303 Kč
Mentální detoxikace - 11%

Kniha Mentální detoxikace představuje novou a hlubokou léčebnou techniku, která je současně tradiční, pragmatická a inspirující. Sandra Ingerman, která je terapeutkou a šamankou, vás v ní naučí, jak se vypořádat se svým strachem, hněvem a frustrací.

esoterika a astrologie

Mentální detoxikace

295 Kč
262 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 546 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 55 > >>