Nejprodávanější tituly v roce 2019
medicína

Demence a jiné poruchy paměti - 20%
Publikace přináší kompletní obraz o poruchách paměti a demence, jejich typech a klinické prezentaci. Rovněž uvádí, jaké jsou jejich příčiny či co se v současnosti z této oblasti zkoumá, a také jak lze uvedené poruchy léčit.
medicína
Ukázky

Demence a jiné poruchy paměti

195 Kč
156 Kč
Sociální psychologie - 14%
Autoři srozumitelnou a přehlednou formou vymezují předmět sociální psychologie, pojednávají mimo jiné o sociálním chování, o sociální inteligenci, komunikaci i sociálních skupinách.
medicína
Ukázky

Sociální psychologie

511 Kč
439 Kč
Somatizace a funkční poruchy - 20%
Publikace překlenuje současnou mezeru v našich znalostech o potřebném léčebném postupu tam, kde se uváděné zdravotní poruchy považují za orgánově nevysvětlené tělesné potíže.
medicína
Ukázky

Somatizace a funkční poruchy

254 Kč
203 Kč
Výživové poradenství u dětí do dvou let - 20%
Svým pojetím ojedinělá publikace je určena pro laktační poradce, pediatry, dětské sestry, nutriční terapeuty a další odborníky, kteří se zabývají výživou kojenců a malých dětí.
medicína
Ukázky

Výživové poradenství u dětí do dvou let

157 Kč
126 Kč
Reflexní terapie rukou - 11%
Kniha poprvé v historii alternativní medicíny přináší ucelený návod na praktické využití nejdostupnější oblasti reflexní terapie - rukou.
medicína

Reflexní terapie rukou

242 Kč
215 Kč
Paměti porodníka - 11%
Paměti jednoho z nejznámějších českých porodníků posledního půlstoletí jsou fascinujícím pohledem na vývoj české medicíny i české společnosti od 2. světové války až do současnosti.
medicína

Paměti porodníka

356 Kč
316 Kč
Všechno dopadne jinak - 20%
(2x)
Kniha rozhovorů s novinářkou Libuší Koubskou.
medicína
Ukázky

Všechno dopadne jinak

189 Kč
151 Kč
Muž, který nemohl přestat - 11%
Vtíravé myšlenky má občas téměř každý. Autor, který sám přes dvacet let s touto poruchou zápolí, v upřímné snaze jí porozumět nabízí přehled psychologických, výzkumných, historických, ale i osobních postřehů a poznatků.
medicína

Muž, který nemohl přestat

89 Kč
79 Kč
Všichni hrajeme divadlo - 11%
Jedná se o Goffmanovo klasické dílo na pomezí sociologie a psychologie, v němž autor téměř beletristickým způsobem popisuje základní myšlenky své dramaturgické sociologie (či dramaturgické sociální psychologie).
medicína

Všichni hrajeme divadlo

404 Kč
359 Kč
Hraniční porucha osobnosti a její léčba - 11%
Publikace se věnuje jedné z nejčastějších poruch osobnosti, která výrazně zhoršuje kvalitu života zejména mladým lidem – brání jim ve studiu, v práci i v kontaktu s vrstevníky, v navazování a udržování partnerských vztahů.
medicína

Hraniční porucha osobnosti a její léčba

413 Kč
367 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 717 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 72 > >>