Nejprodávanější tituly - leden 2020
beletrie

Terminus
Brutální vražda. Ztracená dívka. Čas se krátí. 1997. Agentka Národní vyšetřovací služby Shannon Moss je přidělena k řešení vraždy rodiny člena elitní jednotky SEAL a především k pátrání po jeho zmizelé dceři.
beletrie

Terminus

359 Kč
Tichý jazyk
(1x)
Královský písař Jiří Adam z Dobronína se vydává na vídeňský císařský dvůr. Jeho úkolem je vypátrat špeha v nejvyšších kruzích české šlechty.
beletrie

Tichý jazyk

269 Kč
To nejlepší v nás
(2x)
Nový román bestsellerové autorky Colleen Hooverové o nešťastném manželství a jednom dávno zapomenutém slibu, který by ho mohl zachránit. Quinn by v životě nenapadlo, že potká osudovou lásku v nejhorší den svého života.
beletrie

To nejlepší v nás

269 Kč
Trikolora
Na konci roku 1989 byl mráz, který zalézal za nehty. Přesto byly ulice českých a slovenských měst plné lidí, kteří už měli plné zuby komunistické diktatury.
beletrie
Ukázky

Trikolora

249 Kč
Tyll
(3x)
Daniel Kehlmann ve svém románu nechává ožít postavu středověkého kejklíře a jízlivého šprýmaře Tylla Eulenspiegela. Zasadil ho ovšem do období třicetileté války a spolu s Tyllovými osudy osobitým způsobem líčí některé historické události.
beletrie
Ukázky

Tyll

358 Kč
U kolejí
Co ve své zemi zanechává ten, jenž z ní odchází? A co v ní nachází ten, jenž se vrací? Z vyhnanství či z dospělosti se člověk vrací na místo, kde se odehrála minulost, do země, jež je stále stejná. Povídky argentinského autora.
beletrie

U kolejí

197 Kč
Ukradená vražda
Další ze série románů inspirovaných skutečnými případy, které řešili brněnští kriminalisté.
beletrie
Ukázky

Ukradená vražda

169 Kč
Úplně cizí lidé
(2x)
Novinka autorky světových bestsellerů Sedmilhářky a Manželovo tajemství! Tříčlenná rodina, manželský pár, dva nezadaní muži a dvě rozvedené ženy – ti všichni se scházejí na desetidenním léčebném pobytu v luxusních lázních uprostřed pustiny.
beletrie

Úplně cizí lidé

359 Kč
Útěky – Lída Baarová
Čtenářsky vděčné vzpomínky talentované, obdivované, ale i nenáviděné české herečky, která se proslavila nejen svou krásou a filmovými rolemi, ale i vztahem s nacistickým ministrem propagandy Josephem Goebbelsem.
beletrie
Ukázky

Útěky – Lída Baarová

239 Kč
V mysli vraha
Mrazivý detektivní thriller plný nečekaných zvratů, které vás spolu s hlavní hrdinkou, psycholožkou Zoe Bentleyovou, vtáhnou do děje a nepustí do poslední strany.
beletrie
Ukázky

V mysli vraha

314 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100