Nejprodávanější Kniha - leden 2020
beletrie

Historia o životu doktora Jana Fausta
Příběh doktora Johanna Fausta, který se upsal ďáblu, aby s jeho pomocí dosáhl poznání všech tajemství života a světa, je jedním ze základních témat evropské kultury a existuje nespočet zpracování literárních, hudebních i výtvarných.
beletrie

Historia o životu doktora Jana Fausta

257 Kč
Hladce a obrace
Na dvě stě stranách glos, postřehů a vzpomínek na to, jak šel čas tvůrčí i osobní, se smyslem pro detail, atmosféru i umění říci něco mezi řádky, se Eva Frantinová snaží rozdělit se se čtenářskou veřejností o své leckdy i intimní zážitky a postřehy.
beletrie

Hladce a obrace

179 Kč
Homo sapienne
(1x)
Fia, Sára, Inuk, Arnaq a Ivik, hlavní postavy s různou sexuální orientací, vstupují do vzájemných vztahů, které se postupně komplikují, vyostřují a mění a to v prostředí konzervativního sedmnáctitisícového grónského maloměsta.
beletrie

Homo sapienne

223 Kč
Hory shora
Úspěšný horolezec Radek Jaroš dosáhl jako první Čech a patnáctý člověk v historii vůbec „koruny Himálaje“, tedy zdolal všech 14 osmitisícovek bez použití kyslíku.
beletrie

Hory shora

359 Kč
Hořící nebe
Příběh situovaný do východních Čech navazuje na román Odpusť, že jsem se vrátil a přibližuje osudy lidí, kteří jsou po prodělaném strádání během první světové války o více než dvacet let později znovu konfrontováni s dopady válečných útrap.
beletrie
Ukázky

Hořící nebe

249 Kč
Hráč
Kultura – společnost lidí a strojů – už dala světu mnoho velkých hráčů. Jedním z nich je Jernau Morat Gurgeh, Hráč, pán každé herní desky, přemožitel počítačů, stratég.
beletrie

Hráč

404 Kč
Hrajeme si, nezlobíme
"Do třetice hledací leporelo po úspěšných titulech Jedeme, jedeme a Nakupujeme!"
beletrie

Hrajeme si, nezlobíme

89 Kč
Hvězdná obloha
Již před tisíciletími vzhlíželi lidé k nebi a jednotlivé hvězdy spojovali do obrazů, které pojmenovali po bozích, zvířatech i předmětech.
beletrie

Hvězdná obloha

449 Kč
Charlie a já
(1x)
Třináctiletý Martin si pro svého mladšího brášku Charlieho vymyslel veliké překvapení: Tajně spolu vyrazí na dlouhatánskou cestu až na pobřeží Cornwallu. Opět se tam totiž objevil delfín, z kterého byl Charlie vloni v létě tak nadšený.
beletrie

Charlie a já

268 Kč
Chvála macechy
(2x)
Erotický román Chvála macechy líčí manželské peripetie dobře situovaného páru smyslné doni Lucrecie a pedanta dona Rigoberta, posedlého tělesnou hygienou, milovníka erotických výtvarných děl.
beletrie

Chvála macechy

223 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100