Nejprodávanější Kniha - leden 2020
světová

Becoming
(3x)
An intimate, powerful, and inspiring memoir by the former First Lady of the United States
světová

Becoming

629 Kč
Odložený život
(1x)
Biografie pražské rodačky Dity Krausové (nar. 1929), která prošla Terezínem, Osvětimí a Bergen-Belsenem. Ve své biografii popisuje dětství v Praze, vzpomíná na rodiče a kamarády. V listopadu 1942 přišlo předvolání do transportu a rodina putovala nejprve do Terezína a pak do Osvětimi.
světová

Odložený život

323 Kč
Pád Gondolinu
(2x)
Příběh z dávnověku Tolkienova světa, pojedávající o Morgothově snaze zničit město Gondolin, jež vystavěli Noldor, elfové, kteří se vzepřeli bohům a opustili bájný Valinor.
světová
Ukázky

Pád Gondolinu

313 Kč
Húrinovy děti
(13x)
Poprvé vychází další z Tolkienových příběhů. Húrinovy děti jsou tragickou pověstí o prokletí a zkáze rodu velkého lidského bojovníka z konce prvního věku Středozemě. J. R. R. Tolkien na něm pracoval od mládí, po jeho smrti jej dokončil jeho syn.
světová

Húrinovy děti

330 Kč
Kdeže ptáče nejlíp pěje
Román Alejandra Jodorowského jje považován za vrchol dosavadní prozaické tvorby tohoto polyedrického autora původem z jihoamerického Chile.
světová

Kdeže ptáče nejlíp pěje

322 Kč
Temnota nepomíjí
Výbor z příběhů velškého vizionáře přináší 13 dosud českému milovníkovi imaginativního hororu neznámých povídek a nový a úplný překlad legendární novely Bílý lid.
světová

Temnota nepomíjí

288 Kč
Strach a hnus v Las Vegas
Strach a hnus v Las Vegas představuje jedno z nejpřesvědčivějších a nejčtivějších svědectví o konci éry hippies a zároveň jde o nadčasový text, který se stal milníkem moderní americké literatury a základním dílem tzv. gonzo žurnalismu
světová

Strach a hnus v Las Vegas

269 Kč
Hannibal - Zrození
(2x)
Čtvrtá kniha ze série o Hannibalu Lecterovi začíná na Litvě v roce 1941, kdy je budoucí lékař, vrah a kanibal ještě osmiletým chlapcem, který se spolu s rodiči a sestrou ukrývá před postupující válečnou frontou.
světová

Hannibal - Zrození

268 Kč
Tanec s draky
(1x)
Sedm království se zmítá v agónii intrik a zrady. Také proto se pozornost vypravěče upírá jiným směrem – na východ. Za mořem povstává z popela a prachu mocná vládkyně – Daenerys z rodu Targaryenů, matka draků, kteří stále rostou a sílí.
světová

Tanec s draky

799 Kč
Kanibal z Nine Elms
(12x)
Před patnácti lety byla Kate Marshallová vycházející hvězdou londýnské policie. Dokázala vyřešit sledovaný případ nebezpečného a krutého sériového vraha s přiléhavou přezdívkou Kanibal z Nine Elms, i když přitom sama málem zemřela.
světová

Kanibal z Nine Elms

404 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>