Nejprodávanější tituly - leden 2020
předškoláci

Kde rostou peníze? - 11%
Knížka, doprovázena třiceti ilustracemi, přináší víc než rámcovou orientaci ve světě peněz. Děti se z ní dozví i to, proč je hloupé někomu závidět a že v životě existuje spousta důležitých věcí, které se za žádné peníze koupit nedají.
předškoláci

Kde rostou peníze?

179 Kč
159 Kč
Logopedické hádanky - 11%
Hádanky ve formě veršů jsou určeny k upevňování výslovnosti českých hlásek a současně rozvíjejí u dětí smysl pro rým, rytmus a jazykový cit.
předškoláci

Logopedické hádanky

224 Kč
199 Kč
Pro nejmenší - Protiklady se samolepkami - 11%
Který slon je malý a který velký? Ukaž, který košík je plný a který prázdný. Která housenka je krátká a která dlouhá? Řekni, co je prázdné a co plné. Ukaž, která myška je vysoko a která nízko. Dolep samolepky na správná místa.
předškoláci

Pro nejmenší - Protiklady se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami - 11%
Nakreslenými čarami spoj motýly a květiny stejných barev. Nalep samolepky stejných barev, jako mají šaty víl. Najdi knoflíky a zakroužkuj je. Spojením teček dokonči obrázky. Přeškrtni věci, které nepatří do dětského pokoje. Dolep samolepky...
předškoláci

Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami - 11%
Spoj tečky ve směru šipek a dokonči obrázky. Najdi podobné ptáčky a spoj je čarami. Nalep samolepky tak, aby se cestující dívali ve směru letu. Nalep samolepky v naznačeném barevném pořadí...
předškoláci

Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Rakouské pohádky - 11%
„Vozíčku, přilep je!“ zvolá řízný chlapík, který si chce namluvit královskou dceru, a už jsou všichni přilepení k jeho kouzelnému vozíku: umouněný kominík, nezvedený pekařský učedník i s nůší křupavých houstiček, zvědavé děvče z krámu v zástěře...
předškoláci

Rakouské pohádky

225 Kč
200 Kč
Velký případ školního detektiva - 11%
Stejně jako ve dvou předchozích úspěšných titulech Školní strašidlo a Školní detektiv přináší autorka Zuzana Pospíšilová další dobrodružství Radílka, školního strašidla a školního detektiva.
předškoláci

Velký případ školního detektiva

179 Kč
159 Kč
Bambulka v zemi skřítků - 20%
(9x)
Druhý příběh Bambulky. Tentokrát se o prázdninách dostane až do země malých lidiček, kde pomůže skřítkovi Merlíkovi zachránit zemi před zlými skřety.
předškoláci
Ukázky

Bambulka v zemi skřítků

89 Kč
71 Kč
Mizící hmyzíci - 11%
Království růží postihlo zlé prokletí. Bylo napadeno neznámými vetřelci, černými tvorečky, kteří způsobili, že růžové keře začaly vadnout a chřadnout. Celému království hrozí skáza. Je ohrožen i život růžových víl obývajících růžové keře.
předškoláci

Mizící hmyzíci

269 Kč
239 Kč
Papoušek Pepper zasahuje - 11%
40 vzrušujících dětských detektivek k řešení pomocí obrázků a základních znalostí angličtiny.
Detektivové Dita Moudrá a Filip Šikula se tentokrát vydají do New Yorku navštívit Filipovu tetu Betty a jejího papouška Peppera.
předškoláci

Papoušek Pepper zasahuje

124 Kč
110 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 115 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>