Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
fantasy

Jeskyně Tisíce přání - 20%
Jsi Gabriel Knox – elitní žoldnéřský důstojník z nejsevernější provincie lidí na kontinentu. Chlapík jménem Sebb Rilaw, bard a dobrodruh, se vydal odhalit tajemství bájné jeskyně Tisíce přání.
fantasy
Ukázky

Jeskyně Tisíce přání

129 Kč
103 Kč
Když ožijí sny - 20%
Shentara celý život toužila spatřit na vlastní oči jednorožce, bájného a podle všech tvrzení neexistujícího tvora. Když se ale sny promění v děsivou skutečnost, o čem zbývá snít?
fantasy
Ukázky

Když ožijí sny

99 Kč
79 Kč
Koniáš - Muž na stezce & Konec vlka samotáře - 20%
(2x)
Další kniha jednoho z nejčtenějších českých autorů fantasy. Žádná stezka není neschůdná, žádná ulička příliš temná a žádné tajemství není zakopáno dostatečně hluboko, aby nestálo za to po něm pátrat.
fantasy
Ukázky

Koniáš - Muž na stezce & Konec vlka samotáře

199 Kč
159 Kč
Koniáš - Vlk samotář - 20%
Hrdina knihy Muž na stezce a románu Na ostří čepelí se vrací v novém příběhu. Nejmocnější z vládců pochopili, že za problémy, které znepříjemňují život stojí právě on. Začíná hon, který v historii nemá obdoby ...
fantasy
Ukázky

Koniáš - Vlk samotář

199 Kč
159 Kč
Projekt Kronos - 20%
(1x)
Být hrdinou není ve skutečnosti ani zdaleka takové, jak se o tom píše v komiksech.
fantasy
Ukázky

Projekt Kronos

249 Kč
199 Kč
Příliš divoká zem 2 - 20%
Obleva začíná přesně tam, kde Zimní válka skončila. Čáslavské komando je rozprášené, Anderson dorazil i s posilami a démonická Zmije se představuje v plné síle. Každý účastník téhle občanské války podniká vlastní cestu za svým osobním cílem.
fantasy
Ukázky

Příliš divoká zem 2

99 Kč
79 Kč
Stíny paramského hvozdu - 20%
Ani takové mýtické území, jakým je paramský hvozd, se nevyhne pokroku. Lidské nástroje se nemilosrdně zakusují do kmenů letitých stromů a les trpí. Ty, královský vyšetřovatel, musíš vypátrat, co stojí za přerušenými dodávkami cenného dřeva.
fantasy
Ukázky

Stíny paramského hvozdu

89 Kč
71 Kč
Ve stínu Říše - 20%
(2x)
Málokdo dokáže představovat tak dokonalé bezcharakterní zlé postavy nebo naopak terče parodie a posměchu jako nacisté. Právě proto jsme dali nacisty na hraní těm nejlepším spisovatelům a spisovatelkám domácí fantastiky napříč generacemi.
fantasy
Ukázky

Ve stínu Říše

299 Kč
239 Kč
Conan – Pobřeží krve - 20%
Královna Černého pobřeží Bélit se zrodila na ostrovech vzdáleného jihu. V čele ebenově tmavých válečníků připlula k civilizovaným zemím, kde se k nim přidal Conan Cimmeřan, jenž získal jméno Amra.
fantasy
Ukázky

Conan – Pobřeží krve

79 Kč
63 Kč
Maškaráda - 20%
(1x)
18. díl ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.
fantasy
Ukázky

Maškaráda

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 142 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 .. 15 > >>