Nejprodávanější Kniha - leden 2020
detektivky

Pekelný oheň
Mladý britský extrémista popraví na syrsko-irácké hranici rukojmí. Sleduje ho při tom maskovaná osoba, která si říká chalifa. Militanti unesou v Nigérii Britského vysokého komisaře pro lidská práva.
detektivky
Ukázky

Pekelný oheň

359 Kč
Temné hlubiny
(6x)
Když dostane detektiv šéfinspektor Erika Fosterová tip, že by klíčový důkaz ve velkém drogovém případu mohl být ukryt v zatopeném lomu na okraji Londýna, nařídí jeho prohledání. Z hlubin však její kolegové vyzdvihnou nejen důkazy k tomuto případu, ale i kostru malého dítěte.
detektivky

Temné hlubiny

404 Kč
Ukolébavka
Ukolébavka přináší vše, nač jsme od McBainových příběhů z 87. revíru zvyklí – napětí, dokonalou kresbu postav i prostředí a pečlivý popis policejních postupů, včetně občasných „faksimile“ úředních dokumentů, provázejících jednotlivá pátrání.
detektivky

Ukolébavka

71 Kč
Vlk a dýka
(4x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
detektivky
Ukázky

Vlk a dýka

349 Kč
Děti revoluce
(1x)
Odlehlé místo, dávno nepoužívaná železniční kolej – a mrtvola staršího muže, podivína, který se vyhýbal lidem. Zesnulý Gavin Miller býval učitelem, než ho obvinili ze sexuálního obtěžování studentky a vyhodili. Od té doby žil jako poustevník.
detektivky

Děti revoluce

269 Kč
Dívka v ledu
(11x)
Poté co je v parku v jižním Londýně pod vrstvou ledu nalezeno tělo mladé ženy, na místo přijíždí detektiv šéfinspektor Erika Fosterová. Oběť, krásná dívka z mocné a bohaté rodiny, měla podle všeho dokonalý život.
detektivky

Dívka v ledu

404 Kč
Krev není voda
Ve stínu bouřlivých událostí byl celkem nenápadně a bez povšimnutí spáchán poslední federální zločin, který mohlo Krauzovo oddělení vražd legálně vyšetřovat – poté si slovenští a čeští policisté hráli už každý na vlastním písečku.
detektivky

Krev není voda

269 Kč
Kritik - 25%
Druhý díl kriminální série Akta Enzo.
detektivky

Kritik

239 Kč
179 Kč
Krvavý slunovrat
Pátý díl ze série kriminálních románů Vraždy na Sandhamnu o kriminálním inspektorovi Thomasi Andreassonovi a právničce Noře Lindeové.
detektivky

Krvavý slunovrat

269 Kč
Malý kamarád
(1x)
Na Svátek matek je devítiletý Robin Cleve nalezen oběšený na stromě na zahradě před domem svých rodičů. O jedenáct let později se do pátrání nevyjasněné smrti, na vlastní pěst pouští chlapcova mladší sestra.
detektivky

Malý kamarád

358 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 131 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 14 > >>