Nejprodávanější Kniha - duben 2024
detektivky

Anděl smrti - 10%
(1x)
Když najde detektiv šéfinspektor Erika Fosterová vysoce postaveného politika Nevilla Lomase nahého, svázaného a mrtvého ve vlastní posteli, vedení Metropolitní policie rychle rozhodne, že jeho smrt není potřeba vyšetřovat.
detektivky

Anděl smrti

459 Kč
413 Kč
Smrt šumavského poustevníka
(2x)
Na Oldřicha z Chlumu se obrátí o pomoc purkrabí pražského hradu Johánek z Poděhús. Před časem založil se svým zetěm Jarošem nedaleko Domažlic hrad Pušperk, který má přispět k ochraně zemské hranice.
detektivky

Smrt šumavského poustevníka

332 Kč
Dopis z Mnichova
Známý malíř Ludvig Rute nedbá zákazů souvisejících s covidem-19 a na oslavu, kterou pořádá ve svém domě v odlehlé vísce poblíž hranic s Norskem, pozve všechny své sourozence. Neviděli se spoustu let a on by jim rád sdělil něco důležitého.
detektivky

Dopis z Mnichova

341 Kč
Jizvy plné beznaděje - 10%
Nový temný případ od autora bestsellerové série s Fabianem Riskem. V apartmá luxusního stockholmského hotelu někdo zabil úspěšnou influencerku. Šlo o chladnou popravu, nebo se tu šeredně zvrtly erotické hrátky?
detektivky

Jizvy plné beznaděje

359 Kč
323 Kč
Krutý měsíc
Detektivka s prvky thrilleru od oceňované autorky románu Znič to jméno.
detektivky

Krutý měsíc

359 Kč
Léčebna - 10%
V utajení mezi sériovými vrahy. Druhý případ Connie Woolwineové. V přísně střeženém ústavu pro ty nejhorší zločince dojde k vraždě zdravotní sestry.
detektivky
Ukázky

Léčebna

469 Kč
422 Kč
Se džbánem pro vodu
Psycholog Martin Stein je opět přizván k dalšímu případu. Zpočátku se zdá, že se někdo mstí na bezdomovcích, ale další vražda ukáže, že jistý si na stezce u řeky nemůže být vůbec nikdo.
detektivky

Se džbánem pro vodu

260 Kč
Bretaňské světlo
(1x)

Šestý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa

Uprostřed impozantních skal proslulého pobřežního masivu z růžového granitu stojí komisař Dupin před obtížným úkolem: má absolvovat letní dovolenou u moře, dva týdny sladkého nicnedělání, aby si pořádně odpočinul.

detektivky

Bretaňské světlo

323 Kč
Číslo 20
(1x)
Další nervydrásající thriller od autorky bestsellerového Kopíráka. Nález mrtvého muže na černé skládce, jehož tělo už stihly napůl ohlodat krysy, je sice drsný, ale detektiv Adam Bishop už si zvykl na ledacos.
detektivky

Číslo 20

386 Kč
Markovič: Lovec přízraků
(1x)
Byly to výjimečné a výjimečně kruté případy. Když kriminalisté poprvé stáli na místech vražd, nad zuboženými těly obětí, připadal jim neznámý pachatel jako vzdálený přízrak. Jako monstrum s nepochopitelným myšlením a ještě zvrácenějším konáním…
detektivky

Markovič: Lovec přízraků

413 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 245 položek
1 2 3 .. 25 > >>