Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
pohádky a legendy

Kovy - iPohádka - 20%
(2x)
Děti i dospělí, odložte mobily a ponořte se do první české (možná i světové) internetové pohádky. Ideální bude, když si ji přečtete v papírové knížce, protože jsou tam krásné ilustrace, které celému příběhu dodávají tu nejpohádkovější atmosféru. Kovy umí nejen točit videa a tančit, ale také psát pohádky!
pohádky a legendy
Ukázky

Kovy - iPohádka

249 Kč
199 Kč
České lidové pohádky I - Zvířecí Pohádky a bajky - 20%

První úplné vydání českých lidových pohádek a humorek První svazek plánované devítisvazkové edice, která se snaží splatit dlouhodobý dluh české folkloristiky. Svazek je věnován tzv. zvířecí pohádce. Jednotlivé motivy jsou přehledně členěny podle mezinárodní standardizace, pohádky jsou doplněny komentáři, které mimo jiné ukazují tematické vazby napříč evroskými kulturami. Svazek obsahuje nejen pohádky zapsané v českém jazyce, ale i pohádky z našeho území přeložené z němčiny a romštiny.

pohádky a legendy
Ukázky

České lidové pohádky I - Zvířecí Pohádky a bajky

279 Kč
223 Kč
Zlatý poklad - 20%
(11x)
Bohatě ilustrovaná kniha pohádek známých ekonomů.
pohádky a legendy
Ukázky

Zlatý poklad

169 Kč
135 Kč
České lidové pohádky II: Kouzelné pohádky 1 - 20%

První úplné vydání českých lidových pohádek Druhý svazek plánované devítisvazkové edice, která se snaží splatit dlouhodobý dluh české folkloristiky, tentokrát věnovaný kouzelným pohádkám.

pohádky a legendy
Ukázky

České lidové pohádky II: Kouzelné pohádky 1

279 Kč
223 Kč
České pohádky K. J. Erbena - 20%
Krásná kniha velkého českého pohádkáře Karla Jaromíra Erbena přináší jak klasické báchorky, jako je Zlatovláska nebo Hrnečku, vař, tak i ty méně známé jako Dvojčata nebo Živá voda. Doprovázejí je skutečně pohádkové ilustrace Václava Karla.
pohádky a legendy
Ukázky

České pohádky K. J. Erbena

209 Kč
167 Kč
Hvězdný kopec - 20%
(2x)
Veselý pohádkový vánoční příběh pro malé i velké o náhodném setkání a putování zlobivého andílka a hodného čertíka na Zemi. Na jejich i vlastní záchranu je vyslán uštěpačný anděl a poťouchlý čert, kteří musí tyto dva chlapce dovést co nejdříve zpět.
pohádky a legendy
Ukázky

Hvězdný kopec

79 Kč
63 Kč
Pohádky Boženy Němcové - 20%
Klasické pohádky Boženy Němcové doplněné dětskými ilustracemi. Kniha obsahuje celkem 14 pohádek a 20 původních ilustrací.
pohádky a legendy
Ukázky

Pohádky Boženy Němcové

69 Kč
55 Kč
Do třetice - 20%
Říká se do třetice všeho dobrého… Trojka je totiž v pohádkovém světě magické číslo. Vzpomeňte na tři zlaté vlasy děda Vševěda, tři sudičky, tři úkoly, které musí princ splnit, aby získal vytouženou princeznu…
pohádky a legendy
Ukázky

Do třetice

189 Kč
151 Kč
O moudré velrybě a další pohádky - 20%
Máte rádi dobrodružství a krásné příběhy? Chcete se podívat pod mořskou hladinu nebo do pralesa, potkat tam tajemné tvory a zažít opravdová kouzla? Pak držíte v ruce správnou knížku.
pohádky a legendy
Ukázky

O moudré velrybě a další pohádky

119 Kč
95 Kč
Bambulka a dráček Fráček - 20%
(3x)
Dobrodružná výprava malé čarodějnické holčičky Bambulky, kluka Vašíka a dráčka Fráčka. Na cestě za draky prožijí všichni tři spoustu legrace, ale i napětí. Potkají plno nových kamarádů a poznají, co je to přátelství.
pohádky a legendy
Ukázky

Bambulka a dráček Fráček

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 27 položek
1 2 3 > >>