Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
ženy

Odložený život - 20%
(1x)
Biografie pražské rodačky Dity Krausové (nar. 1929), která prošla Terezínem, Osvětimí a Bergen-Belsenem. Ve své biografii popisuje dětství v Praze, vzpomíná na rodiče a kamarády. V listopadu 1942 přišlo předvolání do transportu a rodina putovala nejprve do Terezína a pak do Osvětimi.
ženy
Ukázky

Odložený život

249 Kč
199 Kč
Dopisy lásky - 20%
Legendární svazek dopisů, v nichž je zakódována celá autorčina duše. Ta z nich vychází jako bytost nadmíru citlivá a statečná. Dopisy byly vybrány tak, „aby ze všech listů zaznívala horoucí nota lidské lásky.
ženy
Ukázky

Dopisy lásky

159 Kč
127 Kč
Útěky – Lída Baarová - 20%
Čtenářsky vděčné vzpomínky talentované, obdivované, ale i nenáviděné české herečky, která se proslavila nejen svou krásou a filmovými rolemi, ale i vztahem s nacistickým ministrem propagandy Josephem Goebbelsem.
ženy
Ukázky

Útěky – Lída Baarová

239 Kč
191 Kč
Máme na vybranou - 20%
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
ženy
Ukázky

Máme na vybranou

299 Kč
239 Kč
Slavné Češky a jejich blízcí - 20%
Tato kniha nabízí setkání se šesti slavnými českými ženami, jejichž jména sice znáte a víte, čím zasáhly do historie našeho národa, ale autorka o nich v tomto titulu nabízí řadu méně známých zajímavých informací, které se týkají především jejich osobního, citového života a partnerů, příbuzných i…
ženy
Ukázky

Slavné Češky a jejich blízcí

179 Kč
143 Kč
Vlčí stopy - 20%
Málokteré jiné zvíře sehrálo tak významnou roli v kulturní historii lidstva jako vlk.
ženy
Ukázky

Vlčí stopy

279 Kč
223 Kč
Kdo bojuje, vyhrává - 20%
Skutečný příběh z pera mladičké bloggerky Jany Ryšánkové je osobním svědectvím o boji se zákeřnou nemocí.
ženy
Ukázky

Kdo bojuje, vyhrává

229 Kč
183 Kč
Deník raka - 20%
(4x)
Deník raka je strhující zpověď ženy, která svůj boj se zákeřnou nemocí, jež jí byla diagnostikována v pouhých pětatřiceti letech, vyhrála.
ženy
Ukázky

Deník raka

199 Kč
159 Kč
Sběrná kniha - 20%
(2x)
Známý spisovatel a historik Pavel Kosatík přináší nejucelenější pohled na dílo a život Heleny Třeštíkové od jejího dětství do současnosti.
ženy
Ukázky

Sběrná kniha

150 Kč
120 Kč