Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
řemesla - dílna

Povrchové úpravy dřeva - 20%
Zkušená autorka vás seznámí s jednotlivými druhy nátěrových hmot vhodných pro dokončování materiálů na bázi dřeva a se způsoby nanášení ať už jde o lakování, moření, lazurování či lepení.
řemesla - dílna
Ukázky

Povrchové úpravy dřeva

152 Kč
122 Kč
Odstraňování vlhkosti - 20%
Máte vlhký sklep nebo dokonce mokré zdi v bytě? Nevíte, jak je možné se vlhkosti zbavit? Pak vám pomůže tato praktická příručka. Dozvíte se v ní, jak je možné vlhkost změřit, jaké mohou být její příčiny i jakou metodu zvolit k jejímu odstranění.
řemesla - dílna
Ukázky

Odstraňování vlhkosti

135 Kč
108 Kč
Jak jednat se stavebním úřadem - 20%
Jednotlivé kapitoly této publikace vás zasvětí do tajů stavebního zákona, a to v rozsahu potřebném pro výstavbu běžného rodinného domu. Poradí, co si připravit, co nezapomenout a nad čím se zamyslet, než se vydáte na stavební úřad.
řemesla - dílna
Ukázky

Jak jednat se stavebním úřadem

127 Kč
102 Kč
Půdní vestavby - 20%
Se vzrůstajícím zájmem o přestavby půdních prostor pro účely bydlení jde ruku v ruce zájem o informace jak účelně realizovat půdní vestavbu tak, aby i architektonicky zhodnotila nemovitost.
řemesla - dílna
Ukázky

Půdní vestavby

127 Kč
102 Kč
Stavíme dům ze dřeva - 20%
Kniha, jejímž autorem je zkušený stavitel v oboru dřevostaveb, je určena nejen potenciálním stavebníkům rodinných domů, ale klade si za cíl oslovit také širokou stavební veřejnost.
řemesla - dílna
Ukázky

Stavíme dům ze dřeva

118 Kč
94 Kč