Nejprodávanější tituly - leden 2020
world music

Divé husy
Houslistka a zpěvačka Jitka Šuranská našla vynikající spoluhráče, mandolinistu Martina Krajíčka a kontrabasistu Mariana Friedla, a společně natočili album, které ukazuje, jak silné jsou písničky a odkazy moravského folklóru v současnosti.
world music

Divé husy

269 Kč
Velesu
Velesu vzývá pohanského boha. Tomáš Kočko se obrací k pánovi zásvětí, jenž střeží řád a čas. V krvi a duši nám tepe rytmus našich předků, jejich sny, radosti i strasti a obavy. I díky tomu devět autorských skladeb Tomáše Kočka dokáže zasáhnout každého posluchače.
world music

Velesu

269 Kč
Bezobav
(1x)
Lidová hudba v současné době a bez zbytečného křížení s jinými žánry? Že to jde, a mimořádně kvalitně, bez násilného roubování rockových či dalších trendů, dokazují moravští Bezobratři prolnutím moderního a tradičního přístupu k odkazům lidové hudby. Druhá řadová deska kapely je naplněna především písněmi z moravsko-slovenského pomezí s lidovými baladickými texty.
world music

Bezobav

224 Kč
Hrajeme si u maminky
Při poslechu nového CD Hradišťanu si uvědomíte jak je důležité zpívat, a nikoli jen pasivně poslouchat, jak je dobré si připomenout písně, ve kterých je ukryt život našich předků, a jak je dobré, že vznikají písně nové.
world music

Hrajeme si u maminky

269 Kč