Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
dům a zahrada

Štěně - 20%
Vychováváte štěně a zažíváte dost pekelné situace? Tento praktický, bohatě ilustrovaný rádce vám pomůže pohlížet na první týdny života se štěnětem realisticky jako na trochu šílené období, které však už mnoho lidí před vámi přežilo ve zdraví.
dům a zahrada
Ukázky

Štěně

254 Kč
203 Kč
Povrchové úpravy dřeva - 20%
Zkušená autorka vás seznámí s jednotlivými druhy nátěrových hmot vhodných pro dokončování materiálů na bázi dřeva a se způsoby nanášení ať už jde o lakování, moření, lazurování či lepení.
dům a zahrada
Ukázky

Povrchové úpravy dřeva

152 Kč
122 Kč
Jak trénovat nemožného psa - 20%
V knize se dozvíte, jak váš pes myslí, co ho zajímá a co na něj zabírá.
dům a zahrada
Ukázky

Jak trénovat nemožného psa

179 Kč
143 Kč
Jak zabavit psa, aby se nenudil - 20%
Pes je skutečný génius v disciplíně zvané čenichání. Sami to určitě znáte, bez čenichu u země moc velkou vzdálenost většinou neujde. Proč tedy této jeho vášně nevyužít? V knížce najdete návody, jak psům zcela jednoduše připravit hry plné dobrodružství.
dům a zahrada
Ukázky

Jak zabavit psa, aby se nenudil

186 Kč
149 Kč
Odstraňování vlhkosti - 20%
Máte vlhký sklep nebo dokonce mokré zdi v bytě? Nevíte, jak je možné se vlhkosti zbavit? Pak vám pomůže tato praktická příručka. Dozvíte se v ní, jak je možné vlhkost změřit, jaké mohou být její příčiny i jakou metodu zvolit k jejímu odstranění.
dům a zahrada
Ukázky

Odstraňování vlhkosti

135 Kč
108 Kč
Rekonstrukce jádra v panelovém domě - 20%
Chcete mít místo umakartového jádra krásnou koupelnu a nevíte jak na to? Pak držíte v rukou příručku, která vám poradí s architektonickým řešením i vlastní stavbou.
dům a zahrada
Ukázky

Rekonstrukce jádra v panelovém domě

161 Kč
129 Kč
Dřevěné terasy - 20%
Terasy z dřevěných materiálů vynikají mnoha přednostmi. Poskytují nám teplo a pohodlí a zároveň jsou atraktivním prvkem zahradní architektury.
dům a zahrada
Ukázky

Dřevěné terasy

195 Kč
156 Kč
Sklepy v zahradě - 20%
Chystáte se postavit na svém pozemku sklep pro rekreační nebo hospodářské účely? Nejste si jisti tím, co všechno taková stavba obnáší? Pak bude pro vás tato publikace užitečným pomocníkem.
dům a zahrada
Ukázky

Sklepy v zahradě

195 Kč
156 Kč
Výcvik psa k dokonalé poslušnosti - 20%
Původně anglické slovo "obedience" znamená poslušnost či ovladatelnost. A naučit psa naprosté poslušnosti bývá pro jeho majitele často problém. Tato krásně zpracovaná kniha k řešení tohoto problému hodně přispěje.
dům a zahrada
Ukázky

Výcvik psa k dokonalé poslušnosti

254 Kč
203 Kč
Dřevěné fasády - 20%
Kniha se zabývá praktickými zásadami projekce, konstrukce a realizace dřevěných fasád a je určena praktikům, stavebníkům a zájemcům o výstavbu a rekonstrukci fasád rodinných domů i veřejných staveb.
dům a zahrada
Ukázky

Dřevěné fasády

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 30 položek
<< < 1 2 3 > >>