Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
dům a zahrada

Jak jednat se stavebním úřadem - 20%
Jednotlivé kapitoly této publikace vás zasvětí do tajů stavebního zákona, a to v rozsahu potřebném pro výstavbu běžného rodinného domu. Poradí, co si připravit, co nezapomenout a nad čím se zamyslet, než se vydáte na stavební úřad.
dům a zahrada
Ukázky

Jak jednat se stavebním úřadem

127 Kč
102 Kč
Kamenné zídky v zahradách - 20%
V této knize je uvedeno, jak lze i s jednoduchými nástroji a s nízkou spotřebou materiálu vytvořit z estetického hlediska velice pohlednou a trvanlivou suchou zídku.
dům a zahrada
Ukázky

Kamenné zídky v zahradách

186 Kč
149 Kč
Půdní vestavby - 20%
Se vzrůstajícím zájmem o přestavby půdních prostor pro účely bydlení jde ruku v ruce zájem o informace jak účelně realizovat půdní vestavbu tak, aby i architektonicky zhodnotila nemovitost.
dům a zahrada
Ukázky

Půdní vestavby

127 Kč
102 Kč
Řez ovocných dřevin - 20%
(1x)
Publikace od našich předních ovocnářů je určena zahrádkářům a pěstitelům ovocných stromů, kteří si nevědí rady s jejich ošetřováním, ale i studentům zahradnických škol a majitelům sadů.
dům a zahrada
Ukázky

Řez ovocných dřevin

212 Kč
170 Kč
Stavba krbu - 20%
Moderních krbových vložek je na současném trhu nepřeberné množství. Stranou vývoje nezůstávají ani materiály, kterými se tyto vložky obezdívají.
dům a zahrada
Ukázky

Stavba krbu

149 Kč
119 Kč
Zděné a kachlové sporáky - 20%
V první části knihy naleznete návod na snadnou instalaci tzv. stolového sporáku, druhá část se podrobně věnuje stavbě klasického kachlového sporáku s vyvýšenou částí, v poslední části knihy se čtenář dozví jak diagnostikovat a opravit závadu.
dům a zahrada
Ukázky

Zděné a kachlové sporáky

149 Kč
119 Kč
Dřevostavby pro bydlení - 20%
Publikace komplexně pojednává o vývoji dřevostaveb v tuzemsku a zahraničí. Dominuje statika a konstrukční řešení detailu včetně atributů zabezpečujících interiérový komfort.
dům a zahrada
Ukázky

Dřevostavby pro bydlení

458 Kč
366 Kč
Poruchy a rekonstrukce zděných staveb - 20%
Kniha pro odborníky zabývající se problematikou statických poruch a rekonstrukcí zděných konstrukcí, projektanty, dodavatele, investorské firmy, studenty vysokých škol stavebních.
dům a zahrada
Ukázky

Poruchy a rekonstrukce zděných staveb

288 Kč
230 Kč
Domácí výroba moštů - 20%
Kniha je určena pěstitelům ovoce, kteří si chtějí vyrobit mošt sami doma, z menší úrody a to třeba každý den. Dále i těm, kdo chtějí mít jistotu, že získaný mošt je právě z jejich ovoce, že není chemicky ošetřen.
dům a zahrada
Ukázky

Domácí výroba moštů

149 Kč
119 Kč
Stavíme dům ze dřeva - 20%
Kniha, jejímž autorem je zkušený stavitel v oboru dřevostaveb, je určena nejen potenciálním stavebníkům rodinných domů, ale klade si za cíl oslovit také širokou stavební veřejnost.
dům a zahrada
Ukázky

Stavíme dům ze dřeva

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 30 položek
<< < 1 2 3