Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
sport a fitness

Sportovní talent - 20%
Sportovní talent je v knize rozebírán z hlediska kinantropologie, psychologie, sociologie, genetiky, filozofie a dalších vědních disciplín. Autor popisuje možnosti identifikace a kultivace talentu a srovnává modely jeho rozvoje.
sport a fitness
Ukázky

Sportovní talent

297 Kč
238 Kč
Sportuj se psem - 20%

Udělejte ze svého psa parťáka pro běh a zažívejte společnou euforii z pohybu! Kniha pro ty, kteří chtějí běhat a sportovat se svým psem. Autorky vás zbaví zbytečných obav, zda to zvládnete a poradí vám, jak začít, jaké pomůcky se vám můžou hodit, jak postupně zlepšovat kondici vaši i vašeho psa.

sport a fitness
Ukázky

Sportuj se psem

209 Kč
167 Kč
Můj dlouhý běh - 20%
Druhé, rozšířené vydání úspěšné knihy. Ikona českého ultramaratonu Daniel Orálek (1970) v ní vypráví o touze objevit svoje limity a pokusit se dostat za ně, bolesti, dřině a pochybnostem navzdory.
sport a fitness
Ukázky

Můj dlouhý běh

169 Kč
135 Kč
Jóga, očista a rituály - 20%
Kniha Václava Krejčíka přináší kromě osvědčených příběhů z jeho cesty po Indii i jednoduché sestavy jógových ásan, ukazuje jak pracovat s dechem, nabízí meditační i očistné techniky a rituály pro každý den.
sport a fitness
Ukázky

Jóga, očista a rituály

254 Kč
203 Kč
Velká kniha posilování - 20%
Přepracované a rozšířené vydání bestselleru. Tréninkové metody a plány. 381 posilovacích cviků.
sport a fitness
Ukázky

Velká kniha posilování

424 Kč
339 Kč
Hokejové bruslení - 20%
Úspěšný trenér Jaromír Pytlík se v knize rozsáhle věnuje moderní výuce hokejového bruslení. Zabývá se též analýzou bruslařské techniky starších hráčů, její následnou korekcí a příslušným tréninkem vedoucím k zefektivnění hráčských dovedností.
sport a fitness
Ukázky

Hokejové bruslení

195 Kč
156 Kč
Jóga, dech a meditace - 20%
Nechte se inspirovat ke cvičení jógy východní tradicí a povídáním o Indii. Vyzkoušejte si jednoduché základní techniky jógy v domácím prostředí a využijte připravený 30minutový ranní program pro aktivaci energie.
sport a fitness
Ukázky

Jóga, dech a meditace

246 Kč
197 Kč
Open - 20%
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
sport a fitness
Ukázky

Open

248 Kč
198 Kč
Udeř a uteč! - 20%
Jaké jsou mýty o sebeobraně a jaká je skutečnost? Přehledná příručka pro laiky, kteří se nevěnují žádnému bojovému umění, a přitom chtějí vědět, jak se ubránit v případě napadení.
sport a fitness
Ukázky

Udeř a uteč!

99 Kč
79 Kč
Snowboarding - 20%
Publikace přináší jednoduchý, ale přitom jasný a názorný metodický návod pro výuku snowboardingu od úplných začátečníků po pokročilé jezdce, kteří se nejlépe cítí na hraně nebo si ve snowparku chtějí užít skoky a jibbing..
sport a fitness
Ukázky

Snowboarding

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 26 položek
<< < 1 2 3 > >>