Nejprodávanější tituly - leden 2020
kariéra

Management - 11%
Praktická a čtivá publikace se zaměřuje na klíčové oblasti managementu. Je určena studentům vysokých škol a MBA studií, manažerům a podnikatelům. Nejprve se seznámíte s problematikou organizování.
kariéra

Management

287 Kč
255 Kč
Inner Game pro manažery - 16%
Úspěšný americký poradce se v audioknize zabývá uplatněním jedinečné metody zvyšování výkonnosti - Inner Game - v pracovním prostředí.
kariéra

Inner Game pro manažery

618 Kč
520 Kč
Redakční práce - 20%
(1x)
Seznamte se se základy redakčních prací: naučte se spolu s námi, jak přistupovat k cizímu, ale i vlastnímu textu a jak jej připravit k publikování. Přinášíme vám návodný popis činnosti redaktora (editora) v knižním nakladatelství i v periodickém tisku.
kariéra
Ukázky

Redakční práce

237 Kč
190 Kč
Komunikační a obchodní dovednosti manažera - 20%
V novém vydání úspěšné a čtivé příručky najdete osvědčené rady a tipy, jak zlepšit své komunikační a manažerské dovednosti, posílit vyjednávací schopnosti a umění přesvědčit. Tyto dovednosti jsou pro váš úspěch nepostradatelné.
kariéra
Ukázky

Komunikační a obchodní dovednosti manažera

169 Kč
135 Kč
Jak se asertivně prosadit - 20%
(1x)
Mnoho lidí vyhledává psychiatrickou nebo psychologickou pomoc i v případech, kdy by si své problémy mohli vyřešit sami. Mohli by je dokonce vyřešit dříve, než se nakupí do takového množství, že se stávají nepřehlednými.
kariéra
Ukázky

Jak se asertivně prosadit

161 Kč
129 Kč
Spolupráce s nepřítelem - 11%
Spolupráce se v dnešním světě stává stále náročnější a zároveň nezbytnější. Pokud chceme, aby vzniklo něco, na čem nám opravdu záleží, často musíme spolupracovat s lidmi, i když s nimi nesouhlasíme, nemáme je rádi nebo jim nedůvěřujeme.
kariéra

Spolupráce s nepřítelem

89 Kč
79 Kč
Byznys a Pasivní příjem - 11%
V této knize najdeš kompletní návod, jak si zabezpečíš dostatečný příjem, nejprve aktivní a potom pasivní, který pokryje všechny tvé náklady na živobytí, zábavu, hobby a partnerský život.
kariéra

Byznys a Pasivní příjem

285 Kč
254 Kč
Mluvená mateřština - 20%

Staň se řečníkem snadno a rychle! Chcete zlepšit mluvní projev svého dítěte? Kniha Mluvená mateřština vám v patnácti lekcích nabídne různorodé aktivity a návody, jak formou her a cvičení s dětmi ve skupině nebo jen doma ve dvojici nechat rozeznívat slova a zacházet s lidskou řečí.

kariéra
Ukázky

Mluvená mateřština

189 Kč
151 Kč
Moderní time management - 20%
Co kdyby vám jen pár nových návyků pomohlo výrazně zlepšit využití vašeho času? Jak můžete až desetinásobně zvýšit svou produktivitu práce? Naučte se jednoduché triky, díky kterým získáte mnohem více času pro sebe a svou rodinu.
kariéra
Ukázky

Moderní time management

246 Kč
197 Kč
Teorie sociální práce I - 11%
Sociální práce patří v současnosti k progresivně se rozvíjejícím vědním disciplínám a pomáhajícím profesím.
kariéra

Teorie sociální práce I

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 51 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>