Nejprodávanější tituly - leden 2020
kariéra

Jak se stát disciplinovaným traderem - 11%
Emoce, kterým je vystaven každý burzovní obchodník, mají často zásadní vliv na úspěch jeho obchodů. Není proto divu, že mezi nejúspěšnější obchodníky patří ti, kteří se svou psychiku naučili ovládat a nepodléhají stresu.
kariéra

Jak se stát disciplinovaným traderem

350 Kč
311 Kč
Mluvte tak, aby vás druzí poslouchali - 11%
Chcete v práci i v soukromí zaujmout a přesvědčit druhé? Dokážete mluvit uvolněně s přáteli, ale před publikum se necítíte dobře? S touto knížkou se naučíte správně mluvit.
kariéra

Mluvte tak, aby vás druzí poslouchali

242 Kč
215 Kč
Praktický průvodce opčním obchodováním - 11%
"Tvrdě pracuj a vyděláš si peníze." Zdá se vám to povědomé? Jan Široký vám ve svém bestselleru, který po letech znovu vychází jako kompletní průvodce světem obchodování opcí, ukáže, že tomu může být i jinak.
kariéra

Praktický průvodce opčním obchodováním

260 Kč
231 Kč
Motivace a odměňování pracovníků - 11%
Jsou vaši zaměstnanci málo výkonní a iniciativní? Chcete své zaměstnance motivovat, ale nevíte jak? Přijde vám finanční forma motivace už v dnešní době málo?
kariéra

Motivace a odměňování pracovníků

269 Kč
239 Kč
Nikdy není pozdě na spokojený tým - 11%
Když se Furman a Ahola v devadesátých letech 20. století rozhodli aplikovat principy krátké terapie zaměřené na řešení v pracovní oblasti, byli v této oblasti světovými průkopníky....
kariéra

Nikdy není pozdě na spokojený tým

194 Kč
172 Kč
To nejdůležitější z osobního rozvoje - 20%
Určete si tři nejdůležitější činnosti, které můžete vykonávat denně, aby vás přiblížily k vašim cílům.
kariéra
Ukázky

To nejdůležitější z osobního rozvoje

299 Kč
239 Kč
Designérem vlastního života - 11%
(1x)
Ať už je vám dvacet, čtyřicet nebo šedesát let, mnozí z vás pravděpodobně stále hledáte odpověď na onu věčnou otázku: Čím jednou budu? Možná potřebujete pomoci zjistit, co chcete – a jak toho dosáhnout.
kariéra

Designérem vlastního života

269 Kč
239 Kč
Lépe a rychleji – Ověřená cesta k nezastavitelným nápadům - 11%
Autor se v knize zabývá také analýzou řady nápadů svých studentů a klientů a vyvozuje z nich kroky nezbytné k úspěchu v businessu i životě. Naučíte se překonávat nástrahy na vaší cestě k úspěchu a plně uplatnit svůj přirozený potenciál.
kariéra

Lépe a rychleji – Ověřená cesta k nezastavitelným nápadům

287 Kč
255 Kč
Mít vše hotovo - 11%
(2x)
David Allen vás nenaučí zorganizovat si pracovní úkoly proto, abyste mohli pracovat více. Právě naopak! Zavedením metodologie GTD do vašeho pracovního života zefektivníte práci, získáte volný čas, zbavíte se stresu a zklidníte svoji mysl.
kariéra

Mít vše hotovo

395 Kč
351 Kč
Pátá disciplína - 11%
Aktualizované vydání bestselleru Petera M. Sengeho – jedné z nejvýznamnějších osobností v oboru managementu – lze bez nadsázky zařadit mezi klasická díla světové manažerské literatury.
kariéra

Pátá disciplína

683 Kč
607 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 51 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>