Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
kariéra

Mluvená mateřština - 20%

Staň se řečníkem snadno a rychle! Chcete zlepšit mluvní projev svého dítěte? Kniha Mluvená mateřština vám v patnácti lekcích nabídne různorodé aktivity a návody, jak formou her a cvičení s dětmi ve skupině nebo jen doma ve dvojici nechat rozeznívat slova a zacházet s lidskou řečí.

kariéra
Ukázky

Mluvená mateřština

189 Kč
151 Kč
Moderní time management - 20%
Co kdyby vám jen pár nových návyků pomohlo výrazně zlepšit využití vašeho času? Jak můžete až desetinásobně zvýšit svou produktivitu práce? Naučte se jednoduché triky, díky kterým získáte mnohem více času pro sebe a svou rodinu.
kariéra
Ukázky

Moderní time management

246 Kč
197 Kč
Teorie sociální práce I - 20%
Sociální práce patří v současnosti k progresivně se rozvíjejícím vědním disciplínám a pomáhajícím profesím.
kariéra
Ukázky

Teorie sociální práce I

280 Kč
224 Kč
Motivace a odměňování pracovníků - 20%
Jsou vaši zaměstnanci málo výkonní a iniciativní? Chcete své zaměstnance motivovat, ale nevíte jak? Přijde vám finanční forma motivace už v dnešní době málo?
kariéra
Ukázky

Motivace a odměňování pracovníků

212 Kč
170 Kč
Designérem vlastního života - 20%
(1x)
Naučíme vás, jak používat myšlenkové nástroje designérů k vytvoření života, který pro vás funguje nejlépe a přináší vám radost.
kariéra
Ukázky

Designérem vlastního života

215 Kč
172 Kč
Mít vše hotovo - 20%
(1x)
Nestíháte? Přetéká vám kalendář odsouvanými úkoly? Pokud jste na předchozí otázky odpověděli spíše kladně, tato kniha pro vás bude užitečná.
kariéra
Ukázky

Mít vše hotovo

279 Kč
223 Kč
Prodávejte jako ti nejlepší! - 20%
Každý z nás má na výběr! Buď si bude na všechno přicházet sám a smíří se s pomalým pokrokem a mnoha neúspěchy, nebo se bude učit od ostatních, a bude tak díky této publikaci o krok napřed.
kariéra
Ukázky

Prodávejte jako ti nejlepší!

195 Kč
156 Kč
Přednášejte jako na TEDu - 20%
(1x)
Řečníci TEDu jsou živým důkazem, že mluvená řeč může být silnější než psaný text – ovšem jen tehdy, je-li pečlivě promyšlená a bravurně pronesená.
kariéra
Ukázky

Přednášejte jako na TEDu

259 Kč
207 Kč
Dokonalý život - 20%
Kniha ukazuje důležitou cestu k osobní svobodě a nezávislosti a nenápadnou, nenásilnou formou předává vědomosti o principech budování vlastní kariéry, dosahování skutečného úspěchu a štěstí.
kariéra
Ukázky

Dokonalý život

229 Kč
183 Kč
Jak poznat, když vám někdo lže - 20%
Bývalý expert FBI a autor světového bestselleru Jak prokouknout druhé lidi přichází s knížkou, díky které zaručeně poznáte, že vám někdo lže. V této praktické příručce najdete více než 200 nejčastějších příznaků lhaní a projevů podvodného chování.
kariéra
Ukázky

Jak poznat, když vám někdo lže

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>