Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
medicína

Aspergerův syndrom - 20%
Navenek vypadají stejně jako všichni ostatní, ale jejich nitro skličuje neschopnost porozumět okolnímu, pro ně komplikovanému a nevyzpytatelnému světu plnému nepředvídatelných emocí, reakcí a potřeb ostatních lidí.
medicína
Ukázky

Aspergerův syndrom

110 Kč
88 Kč
Bolest v psychiatrii - 20%
Co je to bolest, víme snad všichni. Provází nás celý život, od útlého dětství přes produktivní dospělost až do vysokého stáří. Většina našich bolestí je vysloveně tělesná. Existuje však ještě jeden druh bolesti, a to bolest při onemocněních duševních
medicína
Ukázky

Bolest v psychiatrii

180 Kč
144 Kč
Váš mozek se dokáže změnit - 20%

Nejnovější vědecké objevy o plasticitě mozku popsané na osobních příbězích uzdravených.  Pozoruhodná kniha, která na sebe strhává pozornost na celém světě již několik let. Neuvěřitelné příběhy zázračných uzdravení lidí s poškozením mozku, nejnovější objevy na poli neuroplasticity mozku a jeho schopnosti "přemapování".

medicína
Ukázky

Váš mozek se dokáže změnit

249 Kč
199 Kč
Základy histologie - 20%
Základy histologie vznikly jako upravený a doplněný překlad autorovy starší anglické předlohy Outlines of Histology, opakovaně vydávané pro potřeby zahraničních studentů.
medicína
Ukázky

Základy histologie

110 Kč
88 Kč
Psychologie sériových vrahů - 20%
Kniha představuje základy psychologie a behaviorální patologie sériových vrahů.
medicína
Ukázky

Psychologie sériových vrahů

594 Kč
475 Kč
Vděčnost - 19%
(1x)
Ve čtveřici esejí, které světoznámý neurolog Oliver Sacks napsal na sklonku svého života, se jejich autor vyrovnává se stárnutím, nemocí a smrtí.
medicína
Ukázky

Vděčnost

57 Kč
46 Kč
Jemný porod, jemné mateřství - 20%
Kniha Jemný porod, jemné mateřství stojí na pečlivém výzkumu, je prodchnuta hlubokou lidskostí a napsána kultivovaným jazykem.
medicína
Ukázky

Jemný porod, jemné mateřství

290 Kč
232 Kč
Základy zobrazovacích metod - 20%
Publikace plzeňských autorů stručně a přehledně nabízí základní poznatky o současných zobrazovacích metodách v medicíně. Kniha je koncipována jako učební didakticky přehledný text, tabulky, schémata s více než třemi sty obrázků.
medicína
Ukázky

Základy zobrazovacích metod

230 Kč
184 Kč
Mozek a jeho duše - 20%
(1x)
Již čtvrté vydání čtenářsky úspěšné knihy z pera oblíbeného vědeckého esejisty MUDr. Františka Koukolíka pojednává o vztahu mozku a chování, který je jedním z klíčových směrů jak základního, tak užitého výzkumu.
medicína
Ukázky

Mozek a jeho duše

250 Kč
200 Kč
Přehled topografické anatomie - 20%
Studium topografické anatomie má význam jako možnost provedení syntézy znalostí získaných při studiu soustavné anatomie. Dokonalé zvládnutí systematické anatomie je tedy předpokladem pro studium anatomie topografické.
medicína
Ukázky

Přehled topografické anatomie

110 Kč
88 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 117 položek
<< < 1 2 3 4 .. 12 > >>