Nejprodávanější tituly - leden 2020
horory

Vyhlídka na věčnost - 20%
(5x)
Další kniha autora Nočního klubu. Pan Mluvčí příliš nemluví, pouze vyřizuje vzkazy. A když s tím začne, slunce skryje tvář a pohřební služby přecházejí na dvojsměnný provoz. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
horory
Ukázky

Vyhlídka na věčnost

199 Kč
159 Kč
Zjevení Cthulhu - 11%
(1x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
horory

Zjevení Cthulhu

314 Kč
279 Kč
Kouzelná skříňka pro Gwendy - 11%
(1x)
Kouzelná skříňka pro Gwendy je dalším Kingovým dílem situovaným do fiktivního maineského městečka Castle Rock. Tentokrát se však, na rozdíl od těch ostatních, jedná o poměrně krátkou novelu, napsanou navíc ve spolupráci s Richardem Chizmarem.
horory

Kouzelná skříňka pro Gwendy

252 Kč
224 Kč
Strašidelná vagina - 11%
(1x)
Je těžké milovat ženu, jejíž vagina je bránou do světa mrtvých…
horory
Ukázky

Strašidelná vagina

206 Kč
183 Kč
Temné léto - 11%
(1x)
Píše se léto 1960, a v malém městečku Elm Haven v Illinois vzniká mezi pěti dvanáctiletými chlapci pouto, které nezpřetrhá ani nepředvídatelný běh života.
horory

Temné léto

449 Kč
399 Kč
Trajekt - 11%
Dvanáct set natěšených pasažérů se vydává na plavbu mezi Švédskem a Finskem. Jenže na palubě lodi číhá zlo. Trajekt se uprostřed noci ocitne v naprosté izolaci od okolního světa. Není kam utéct. Není jak se spojit s pevninou.
horory

Trajekt

332 Kč
295 Kč
Bazar zlých snů - 11%
(1x)
Nová povídková kniha slavného mistra napětí obsahuje i texty, které ještě nikdy knižně nevyšly! Každý příběh je navíc opatřen úvodem o tom, kdy a jak vznikal a co vedlo Stephena Kinga k tomu, aby ho vytvořil.
horory

Bazar zlých snů

378 Kč
336 Kč
Strážci z hlubin času - 11%
(1x)
Patnáct strašidelných povídek, které sepsal přítel a literární následovník H. P. Lovecrafta August Derleth na základě náčrtů a fragmentů z Lovecraftovy pozůstalosti.
horory

Strážci z hlubin času

494 Kč
439 Kč
Řbitov zviřátek - 11%
(2x)
Někdy je lepší být mrtvý Rodina Creedových se přestěhuje z Chicaga a usadí se v půvabném venkovském domě ve státě Maine. Otec je lékař, má zajímavou práci, krásnou manželku a dvě roztomilé děti.
horory

Řbitov zviřátek

378 Kč
336 Kč
Balónky oběšenců a další hororové příběhy - 11%
Tvůrce Ryb se vrací v parádním sborníku svých osobně vybraných nejlepších hororových povídek. Najdete tu létající hlavy, obludné modelky, díry v těle, duchy, temné uličky i obludy. Bizarní svět Džundžiho Ita je děsivý i fascinující!
horory

Balónky oběšenců a další hororové příběhy

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>