Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
humor

Netuctový případ a Zločin v nočním expresu - 20%
Jednoho rána kráčí finanční rada Dolnopolský do svého úřadu a najde botu. Na tom by nebylo nic podivného, pokud by v té botě nebyla i noha... Nález obuté končetiny a potažmo celého lidského těla změní panu Dolnopolskému život.
humor
Ukázky

Netuctový případ a Zločin v nočním expresu

199 Kč
159 Kč
Nevinnost otce Browna - 20%
(1x)

12 detektivních příběhů z pera Gilberta K. Chestertona Vzhledově nenápadný, podsaditý a trochu směšný kněz s brejličkami, myslí ovšem brilantní detektiv, který svou důslednou logikou a racionalismem vyřeší i ty nejzapeklitější případy.

humor
Ukázky

Nevinnost otce Browna

209 Kč
167 Kč
Strážce nádrže - 20%
(4x)
Starý strážce vodní nádrže Jiří Smrček si dopisuje s generálním ředitelem povodí. Jsou to zprávy o stavu přehrady, ale také o stavu jeho duše. Nevadí, že ředitel ani na jeden z jeho 23 dopisů neodpoví.
humor
Ukázky

Strážce nádrže

212 Kč
170 Kč
Žena na tahu - 20%
(2x)
Blogerka a humoristka Zuzana Hubeňáková přináší čtenářům další porci zábavných fejetonů, tentokrát i moderně proložených střípky a statusy ze sociálních sítí. Jako obvykle se autorka pohybuje na domácím hřišti, a to doslova; majitelka manžela, dvou dětí a náladového auta.
humor
Ukázky

Žena na tahu

170 Kč
136 Kč
Dalajlamova kočka a umění příst - 20%
(3x)
Než dalajlama odjede na přednáškové turné do Ameriky, uloží své milované kočce Jesce (JSK, Její Svatosti Kočce) určitý úkol: objevit pravou příčinu štěstí. Plnění úkolu zavede kočku do netušených dobrodružství!
humor
Ukázky

Dalajlamova kočka a umění příst

149 Kč
119 Kč
Dalajlamova kočka - 20%
(11x)
Dalajlamova kočka je zábavný a čtivý román. Dozvíme se v něm i to, jak by asi dalajlama reagoval, kdyby dostal jako dárek mrtvou myš. A také, proč zrovna kočičí oči nejlépe vidí lidské slabosti i krásu.
humor
Ukázky

Dalajlamova kočka

149 Kč
119 Kč
Hovno hoří - 20%
(7x)
Kniha autora Šakalích let, která vtipnou formou odhaluje rozdíly mezi mužským a ženským myšlením. Zábavné čtení plné absurdních historek, jež napsal sám život.
humor
Ukázky

Hovno hoří

129 Kč
103 Kč
Angličan v Česku aneb Czech Me Out - 20%
(2x)
Když přijede Čech do Velké Británie, má oči navrch hlavy a nestačí se divit. A co teprve, když přijede Angličan do České republiky. Alena Damijo popisuje ve svých laskavých fejetonech s vtipem a nadhledem veškerá úskalí, která na návštěvníky z britských ostrovů číhají poté, co vystoupí z letadla..
humor
Ukázky

Angličan v Česku aneb Czech Me Out

179 Kč
143 Kč
Dvojtáta - 20%
(1x)

Tátou po čtyřicítce? Pro známého českého moderátora žádný problém. Tedy skoro žádný. „Od sestřičky dostávám roušku, bílou gumovou obuv, zástěru a hodně široké zelené kalhoty. Kačenka už leží na sále a já usedám k její hlavě. Prakticky vzápětí se to stane.

humor
Ukázky

Dvojtáta

209 Kč
167 Kč
Radosti zimy - 20%

Třinácté dobrodružství malého poseroutky. Sněží a nelítostné koulovačky začínají! Když Gregovu školu zasypou hromady sněhu, promění se čtvrť Heffleyových v jedno velké zimní bojiště. Nepřátelské skupiny soupeří o území, staví obrovské sněhové pevnosti a válčí v mnoha nezapomenutelných koulovačkách.

humor
Ukázky

Radosti zimy

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 85 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>