Nejprodávanější Kniha - leden 2020
poezie

He, he!
Po úspěšných titulech Chodit po provaze je snadné (2011, Nejkrásnější kniha ČR 2012) a Plop! (2015), které vyšly s ilustracemi Jiřího Stacha, vydáváme tento rok Wernischovu sbírku básní s názvem He, he!
poezie

He, he!

295 Kč
Sto dětí
Básnická sbírka „Sto dětí“, jejíž součástí je neuvěřitelných sto ilustrací Markéty Prachatické, se nabízí jako balzám na duši každému, kdo v dnešní střemhlavé době ještě někdy sáhne po knize.
poezie

Sto dětí

252 Kč
Štěstí jistě přijde
Po téměř deseti letech vítáme nový soubor veršů básnířky, která se v ozvucích své poslední sbírky ještě zčásti vrací ke svým starým „interiérovým“ tématům. Rodina, ženská rodová linie, vztahy.
poezie

Štěstí jistě přijde

179 Kč
Tři naháči na tryskáči
Hodně štěstí, málo pláče a do roka kudrnáče! To se přeje nevěstě a ženichovi na svatbě. Když se pak narodí kudrnáči hned tři, je to trojnásobná legrace. Když se pak narodí kudrnáči hned tři, je to trojnásobná legrace.
poezie

Tři naháči na tryskáči

178 Kč
Hranice a zdi
Kniha Hranice a zdi je již pátou sbírkou autora, jehož tvorba vzbudila nebývalý ohlas. Těsnohlídek se vrací k delším útvarům, které charakterizovaly především jeho debut Násilí bez předsudků (Cena Jiřího Ortena).
poezie

Hranice a zdi

132 Kč
Hory jsou daleko ale my jsme tady
Knižní debut textaře, zpěváka, kytaristy a performer Dominika Zezuly, bohatě ilustrovaný kresbami Barbory Ivánové dává tušit, že jeho autor umí s textem pracovat.
poezie

Hory jsou daleko ale my jsme tady

123 Kč
Hlemýžď Čilišnek
(1x)
Básničky autora slavných Lichožroutů si díky vtipu, hravosti a humoru oblíbí zejména děti mladšího školního věku, jimž především je knížka určena.
poezie
Ukázky

Hlemýžď Čilišnek

224 Kč
Prorok
(1x)
Nesmrtelná klasika, Džibránovo vrcholné dílo, filosofická báseň v próze týkající se zásadních témat lidského života a smrti, v novém překladu Pavly Piňosové.
poezie

Prorok

133 Kč
Nauč mě mluvit
Knížka je určena všem dětem, které sice ještě neumí číst a psát, ale už by chtěly být popředu před svými kamarády, než půjdou poprvé do školy.
poezie

Nauč mě mluvit

134 Kč
Jdou krásné básně kolem mne
Básnický výbor Jdou krásné básně kolem mne je vůbec prvním pokusem představit čtenářské veřejnosti v souvislejší podobě poezii básníka Františka Daniela Mertha (1915 – 1995).
poezie

Jdou krásné básně kolem mne

378 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 191 položek
<< < 1 2 3 4 .. 20 > >>