Nejprodávanější tituly - leden 2020
světová

Miluj mě kdekoli - 20%
(1x)

Druhý díl volné trilogie Stavitelé snů z pera bestsellerové autorky Jennifer Probstové. Když byla Raven na střední škole, její otec zemřel při tragické automobilové nehodě.

světová
Ukázky

Miluj mě kdekoli

249 Kč
199 Kč
Kulový blesk - 11%
(3x)
Divoce imaginativní scifi román od autora bestsellerové trilogie Vzpomínka na Zemi.
světová
Ukázky

Kulový blesk

359 Kč
319 Kč
Safírové opojení - 20%
(2x)
Když se po osmi letech Millie znovu setká s bohatým šejkem Chálidem, vynoří se jí v hlavě neblahé vzpomínky na matčinu nevyjasněnou smrt.
světová
Ukázky

Safírové opojení

69 Kč
55 Kč
Emmin ochránce - 20%
(2x)
Krásná kaskadérka Emma se potřebuje skrýt před svým bývalým násilnickým přítelem, a tak jí přijde vhod natáčení westernu na ranči ve Wyomingu. Když se o jejích potížích dozví bohatý rančer Carson, vezme ji pod svou ochranu.
světová
Ukázky

Emmin ochránce

69 Kč
55 Kč
Na francouzském pobřeží - 20%
(1x)
Miliardář Benjamin dlouho vymýšlel plán, jak se pomstít tomu, kdo ho připravil o velké peníze – unést jeho snoubenku přímo ze zásnubního večírku bude dokonalou odplatou!
světová
Ukázky

Na francouzském pobřeží

69 Kč
55 Kč
Na maškarním plese - 20%
Princezna Eleni se v přestrojení vydává na maškarní ples, aby alespoň na chvíli unikla svým královským povinnostem. Prožije krásný večer s milionářem Damonem, který přitažlivosti neznámé maskované krásky nedokáže odolat...
světová
Ukázky

Na maškarním plese

69 Kč
55 Kč
Řecký slib - 20%
(1x)
Valentina vždy věřila, že vztah mezi ní a Kairosem je skutečný – až do zničujícího odhalení, že jejich manželství není nic jiného než obchodní úmluva.
světová
Ukázky

Řecký slib

69 Kč
55 Kč
Malé pikantní vraždy - 11%
(4x)
Lars Hvilling Hansen vede v podstatě obyčejný život. Až do chvíle, kdy ho opustí žena a on sám se navíc ocitne ve finanční tísni. Lars tak musí zvážit všechny možnosti. Naštěstí má senzační obchodní nápad!
světová

Malé pikantní vraždy

233 Kč
207 Kč
Pád Gondolinu - 11%
(2x)
Příběh z dávnověku Tolkienova světa, pojedávající o Morgothově snaze zničit město Gondolin, jež vystavěli Noldor, elfové, kteří se vzepřeli bohům a opustili bájný Valinor.
světová
Ukázky

Pád Gondolinu

313 Kč
278 Kč
Les přízraků - 11%
(3x)
Joachim Stein zimuje na hradě Stříbrná skála. Klidné Vánoce s rodinou však zkalí potyčka se zločineckým podsvětím v nedalekém městě Trutnov.
světová
Ukázky

Les přízraků

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>