Nejprodávanější tituly - leden 2020
pohádky a legendy

Říkání o víle Amálce - 11%
Klasická pohádka pro děti. Pohádkové vyprávění o malé půvabné víle, která chce všem pomáhat.
pohádky a legendy

Říkání o víle Amálce

269 Kč
239 Kč
Alenka a Krakonoš - 11%
Malá Alenka odjíždí se svým malým pejskem Sisinkou na celou zimu do nejvyšších českých hor Krkonoš ke své babičce. V malé roubené chaloupce na samotě bydlí už dvě namyšlené kočky Máša a Dáša a velký pes Karel, který musí všechny hlídat....
pohádky a legendy

Alenka a Krakonoš

251 Kč
223 Kč
Děda jménem Nuel - 11%
(1x)
Knihu Děda jménem Nuel autor označil jako pohádku-nepohádku. Kombinuje v ní vlastní klukovské zážitky a sny se vzpomínkami na skutečné dějinné události, jejichž byl účastníkem ve svém válečném dětství.
pohádky a legendy

Děda jménem Nuel

161 Kč
143 Kč
Ezopovy Bajky - 11%
Tato sbírka více než 45 bajek je skvělým začátkem pro poznávání klasických Ezopových bajek, jakými jsou například O zajíci a želvě a O cvrčku a mravenci. Děti budou nadšené z nádherně ilustrovaných, rýmovaných bajek a naučí se, jak to v životě chodí.
pohádky a legendy

Ezopovy Bajky

233 Kč
207 Kč
Gerda: Příběh moře a odvahy - 11%
(2x)
Od doby, co se Gerda znovu shledala se svým ztraceným bratrem Larsem, zpívají si společně uspávanku, kterou je jako malá velrybátka naučila maminka.
pohádky a legendy
Ukázky

Gerda: Příběh moře a odvahy

269 Kč
239 Kč
Helena Zmatlíková dětem - 11%
Neuvěřitelná popularita jedné z nejznámějších českých ilustrátorek dětských knížek si vyžádala nové vydání výboru z jejího díla, věnovaného malým čtenářům.
pohádky a legendy

Helena Zmatlíková dětem

296 Kč
263 Kč
Hugo a jeho psí kousky - 11%
Sedm příběhů pejska Huga, který našel kamaráda v pejskovi Arturovi. Artur je pejsek z útulku a společně s Hugem provedou pár rošťáren, které nakonec dobře dopadnou. Určeno dětem od 7 let.
pohádky a legendy
Ukázky

Hugo a jeho psí kousky

168 Kč
150 Kč
Hurvínkovy příhody 4 - 11%
Spejbl vypráví pohádky.
pohádky a legendy

Hurvínkovy příhody 4

206 Kč
183 Kč
Hvězdný kopec - 20%
(2x)
Veselý pohádkový vánoční příběh pro malé i velké o náhodném setkání a putování zlobivého andílka a hodného čertíka na Zemi. Na jejich i vlastní záchranu je vyslán uštěpačný anděl a poťouchlý čert, kteří musí tyto dva chlapce dovést co nejdříve zpět.
pohádky a legendy
Ukázky

Hvězdný kopec

79 Kč
63 Kč
Milda a Milda - 11%
Víte, že každou školku hlídá hlídek nebo hlídka? A že se úplně nejčastěji jmenují Milda? Ať je to on nebo ona, ze všeho nejvíc jim záleží na tom, aby byly děti ve školce šťastné.
pohádky a legendy

Milda a Milda

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 192 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 20 > >>