Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
všeobecné a ostatní

Cvičení pro zdravá záda - anatomie - 20%
Kompletní program pro prevenci potíží a zlepšení zdravotního stavu zad, který obsahuje cvičení, jež pomáhají protahovat, posilovat a zpevňovat zádové svalstvo – od hlavy až po kostrč.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Cvičení pro zdravá záda - anatomie

339 Kč
271 Kč
Krásná tvář - 20%
Lucie van Koten, bioblogerka a známá propagátorka přírodní kosmetiky, a Michaela Dombrovská, lektorka jógy a autorka knih inspirovaných jógovým přístupem k životu, spojily své znalosti v ojedinělé publikaci, která vás provede přírodní péčí o pleť a obličej.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Krásná tvář

249 Kč
199 Kč
Kurz zázraků - 20%
(4x)
Kurz zázraků je univerzálním duchovním učením, jehož účelem je umožnit lidem nalézt svého Vnitřního Učitele.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Kurz zázraků

425 Kč
340 Kč
Poznáváme homeopatii - 20%
Homeopatie je léčebná metoda s dávnou tradicí a jasnými pravidly, aplikovaná s úspěchem u nás i v zahraničí. Tato praktická příručka přináší souhrn základních informací o šetrném způsobu léčby, který nenahrazuje, ale účinně doplňuje postupy klasické
všeobecné a ostatní
Ukázky

Poznáváme homeopatii

212 Kč
170 Kč
Deník raka - 20%
(4x)
Deník raka je strhující zpověď ženy, která svůj boj se zákeřnou nemocí, jež jí byla diagnostikována v pouhých pětatřiceti letech, vyhrála.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Deník raka

199 Kč
159 Kč
Doba jedová 6 - 20%
Oblast výzkumu střevní mikrobioty je nová, ale překotně se rozvíjí. Výsledky mohou být využity v medicíně a na trhu s léky mnohem rychleji, než je tomu u vývoje standardních léčivých přípravků.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Doba jedová 6

169 Kč
135 Kč
Trauma a paměť - 20%
(1x)
Trauma a paměť je neocenitelnou publikací pro terapeuty, kteří se chtějí zdokonalit ve své praxi, pro laiky, kteří chtějí lépe porozumět tomu, jak mysl a mozek uchovávají a rozřešují traumata.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Trauma a paměť

215 Kč
172 Kč
Ájurvédská léčba pro ženy - 20%
Pokud hledáte alternativy k západní medicíně a jste připravené začít se aktivně starat o své zdraví, je tato kniha určená právě vám!
všeobecné a ostatní
Ukázky

Ájurvédská léčba pro ženy

195 Kč
156 Kč
Jóga, očista a rituály - 20%
Kniha Václava Krejčíka přináší kromě osvědčených příběhů z jeho cesty po Indii i jednoduché sestavy jógových ásan, ukazuje jak pracovat s dechem, nabízí meditační i očistné techniky a rituály pro každý den.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Jóga, očista a rituály

254 Kč
203 Kč
První pomoc pro každého - 20%
Text obsahuje nejnovější poznatky z oblasti poskytování první pomoci a je rozšířen o problematiku poskytování pomoci malým dětem. Čtenáři se naučí poskytovat kvalitní a efektivní první pomoc.
všeobecné a ostatní
Ukázky

První pomoc pro každého

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 37 položek
<< < 1 2 3 4 > >>