Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
všeobecné a ostatní

Zdravá střeva - 20%
Zdravá střeva shrnují nejnovější poznatky o spojitosti mezi vašimi mikroby a vaším zdravím. Novinky z trendujícího a slibného směru lékařského výzkumu změní váš pohled na způsob, jímž se stravujete a jakým přemýšlíte o svém těle.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Zdravá střeva

239 Kč
191 Kč
Jóga, dech a meditace - 20%
Nechte se inspirovat ke cvičení jógy východní tradicí a povídáním o Indii. Vyzkoušejte si jednoduché základní techniky jógy v domácím prostředí a využijte připravený 30minutový ranní program pro aktivaci energie.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Jóga, dech a meditace

246 Kč
197 Kč
Minulými životy k uzdravení - 20%
Řešení řady problémů se skrývá v minulosti. Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno…
všeobecné a ostatní
Ukázky

Minulými životy k uzdravení

169 Kč
135 Kč
Vademecum - 11%
Publikace navazuje na učebnici Kapitoly z didaktiky zdravotní tělesné výchovy a aplikuje pravidla vyrovnávacích prostředků.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Vademecum

72 Kč
64 Kč
Zdravé hubnutí po porodu - 20%
Máte pár kilo navíc, malé miminko a rozhodně nechcete slyšet o držení složitých diet? Víte, že zdravá výživa je pro vaši rodinu důležitá, ale netušíte, odkud začít? V tom případě vám přijde tato publikace vhod.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Zdravé hubnutí po porodu

135 Kč
108 Kč
Výchova ke zdraví - 20%
Publikace obsahuje nejdůležitější základní poznatky z oblasti zdraví, metod výchovy ke zdraví, zdravého způsobu života, prevence a podpory zdraví a z oblasti sociálního zabezpečení a sociální péče.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Výchova ke zdraví

169 Kč
135 Kč
Základy muzikoterapie - 20%
Kniha je věnována především všem zájemcům z řad pomáhajících profesí a studentům příslušných oborů. Přináší komplexní popis problematiky muzikoterapie v teorii a praxi.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Základy muzikoterapie

424 Kč
339 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 37 položek
<< < 1 2 3 4