Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
historie a fakta

Největší záhady české historie - 20%
(1x)
Známý český publicista Jaroslav V. Mareš svým typickým reportážním způsobem odkrývá další záhady české historie. Té dávné – požár Národního divadla, vražda Jana Nepomuckého, i té nedávné – případ Jana Masaryka, UFO v Miličíně…
historie a fakta
Ukázky

Největší záhady české historie

249 Kč
199 Kč
Osudové okamžiky Československa - 20%

Strhující kronika československých dějin v rozšířeném vydání Jak probíhaly obě okupace, co se dělo během komunistického puče nebo kdo stál za sametovou revolucí? Novinář Karel Pacner popisuje ty nejvýznamnější události z dějin Československa v historických i politických souvislostech.

historie a fakta
Ukázky

Osudové okamžiky Československa

399 Kč
319 Kč
Polygon - 20%
Od náboru, výcviku a prvních misí po reálnou práci špiona – autentické a otevřené vzpomínky důstojníka československé rozvědky, jehož kariéra vrcholila v USA v roce 1989.
historie a fakta
Ukázky

Polygon

339 Kč
271 Kč
Sametová revoluce - 20%
Sametová revoluce v roce 1989 představuje jednu z nejvýznamnějších událostí v našich novodobých dějinách. Unikátní publikace provází všemi jejími klíčovými momenty. Detailně představuje, jaká byla situace v Československu před rokem 1989, co předcházelo 17. listopadu i jak probíhala samotná revoluce.
historie a fakta
Ukázky

Sametová revoluce

469 Kč
375 Kč
Ve stínu hákového kříže - 20%
Další kniha známého spisovatele, záhadologa a badatele Vladimíra Lišky se vrací k pohnutým a nejvypjatějším okamžikům našich novodobých dějin, do doby, kdy byla zcela podkopána naše samostatnost a ohrožena existence národa. Kniha si klade za cíl seznámit především mladé čtenáře s dobou, od které uplynulo více než sedmdesát let.
historie a fakta
Ukázky

Ve stínu hákového kříže

189 Kč
151 Kč
Pravomil Raichl - 20%
Pravomil Raichl se na začátku 2. světové války, při pokusu o překročení hranice Sovětského svazu, dostal do Gulagu, pak jako československý voják bojoval a došel z Buzuluku až do Československa.
historie a fakta
Ukázky

Pravomil Raichl

199 Kč
159 Kč
Válka Severu proti Jihu - 20%
(1x)
Kniha je věnována nejsledovanějšímu období dějin Spojených států, k němuž vycházejí jen v USA desítky knižních publikací každým rokem. Nezabývají se jen válečnými událostmi, ale širším kontextem střetnutí mezi dvěma částmi Unie.
historie a fakta
Ukázky

Válka Severu proti Jihu

270 Kč
216 Kč
Intimní historie
(7x)
V učebnicích historie a vědeckých dílech najdeme údaje o panovnících, slavných bitvách, hospodářství i umění, ale o základních lidských potřebách se toho dozvíme málo či vůbec nic.
historie a fakta
Ukázky

Intimní historie

189 Kč
Tažení v Rusku 1941–1945 - 20%
Jedinečné svědectví příslušníka dobrovolnické belgické divize SS Wallonie o bojích na východní frontě.
historie a fakta
Ukázky

Tažení v Rusku 1941–1945

99 Kč
79 Kč
Japonsko - 20%
(1x)
Kniha načrtává hlavní linie vývoje japonské civilizace od vzestupu císařského dvora, přes středověk s dominující vojenskou vrstvou, složitou moderní dobu s četnými zvraty až po současnost.
historie a fakta
Ukázky

Japonsko

50 Kč
40 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 157 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 16 > >>