Nejprodávanější Kniha - leden 2020
povídky

Mimo prostor a čas - 11%
(1x)
Od uliček středověkého města Averoigne hemžících se upíry až po zářivé kupole posledního obydleného světadílu Zothique nás Clarke Ashton Smith, tento čaroděj světové fantastiky, provádí po zapomenutých říších nekromancie a nočních můr, ztracených světů a dalších dimenzí.
povídky

Mimo prostor a čas

314 Kč
279 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 11%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
povídky
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

313 Kč
278 Kč
Noc na galaktické železnici - 11%
Kendži Mijazawa je autorem pohádkových povídek zasazených do snového světa plného nadpřirozených postav a nevšedních dobrodružství.
povídky
Ukázky

Noc na galaktické železnici

268 Kč
238 Kč
Bílá zvířata jsou velmi často hluchá - 11%
(2x)
Jestliže byl literární jazyk Nícení cudný a současně ohýbaný až k zaumnosti, tady je Myšková věcnější, cyničtější a občas mravenčivě nemravná.
povídky

Bílá zvířata jsou velmi často hluchá

242 Kč
215 Kč
Ďáblovo hnízdo a jiné detektivní povídky - 11%

I soukromá detektivní agentura musí být z něčeho živa. Devatenáct nápaditých příběhů okořeněných suchým anglickým humorem. Detektiv Jiří Hadrbolec vypadá, jako by dělal všechno možné, jen ne svou práci.

povídky

Ďáblovo hnízdo a jiné detektivní povídky

224 Kč
199 Kč
Hvězdné hry - 11%
Sbírka Hvězdné hry prakticky shrnuje celou povídkovou tvorbu autora Křižníku Thor a Valhaly od 80. let a nechybí ani povídky z nového století, než se začal věnovat takřka výhradně psaní románů.
povídky
Ukázky

Hvězdné hry

446 Kč
397 Kč
Tobě zahynouti nedám... - 11%
Antologie přináší povídky autorů a autorek známých či dnes již pozapomenutých, které vyšly na stránkách literárních časopisů. Povídky zachycují nelehké osudy Židů na sklonku druhé republiky a v protektorátu, v ghettech či vyhlazovacích táborech.
povídky
Ukázky

Tobě zahynouti nedám...

288 Kč
256 Kč
Místo - 11%
Chronologicky poslední sbírka povídek Juana Josého Saera, tato óda na lidskou imaginaci vzdávající hold čarovné a spásné moci literatury.
povídky

Místo

224 Kč
199 Kč
Mrtvý luh - 11%
(2x)

Temnota číhá na zlověstných místech: v hlubokých lesích, v mlžných močálech, v dávno opuštěných lomech, na hřbitovech, v zónách zamořených radiací, ale i v počítačových programech… Sbírka povídek a novel.

povídky
Ukázky

Mrtvý luh

172 Kč
153 Kč
Noční kousky - 11%
(2x)
Sbírka povídek inspirovaná rytinami malíře Jacquese Callota. V souhrnném celku vychází tato klasická sbírka v češtině vůbec poprvé od doby svého vydání v roce 1817.
povídky

Noční kousky

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 64 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>