Nejprodávanější tituly - leden 2020
osobní rozvoj

Piš, nebo střelím - 11%
(2x)
Když už se rozhodnete, že chce psát, musíte vědět, o čem. A než se dostaví opravdová inspirace, je zapotřebí zvládnout řemeslo. Právě k tomu slouží naše „cvičební kniha“, která vám nabídne hned 365 krátkých stylistických cvičení.
osobní rozvoj

Piš, nebo střelím

178 Kč
158 Kč
Přijměte své vnitřní dítě - 11%
Tato knížka vám pomůže přijmout sebe sama bez odsuzování a předsudků, naučí vás odpouštět si a mít se rádi. Autor, zkušený psychoterapeut, vám poradí, jak zvládat nejrůznější trable...
osobní rozvoj

Přijměte své vnitřní dítě

206 Kč
183 Kč
Věř svým snům - 11%
Další kniha od autorky bestselleru Můžeš vše, co chceš. Inspirativní autobiografické vyprávění a pár opravdových receptů z kouzelného půlroku stráveného téměř na samotě u lesa s tím rozdílem, že kromě té samoty tam nebyl les, ale moře.
osobní rozvoj

Věř svým snům

179 Kč
159 Kč
Zbavte se svého emočního batohu - 11%
Náš emoční batoh ale není žádná zbytečná přítěž. Naopak, je plný pokladů, které čekají na své objevení. Každá životní zkušenost, i ta sebebolestnější, může totiž být přínosem – stačí zvolit správný přístup.
osobní rozvoj

Zbavte se svého emočního batohu

269 Kč
239 Kč
Objevte své PROČ - 11%
Nezáleží na tom, zda jste právě nastoupili do svého prvního zaměstnání, jestli jste vedoucím týmu nebo dlouholetým ředitelem firmy. Návody a cvičení v této knize vám pomohou na cestě k trvalému úspěchu a pocitu naplněnosti.
osobní rozvoj

Objevte své PROČ

332 Kč
295 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden - 11%
(3x)
Peníze mají hodnotu jen tehdy, pokud máte čas si je užít. Strávíte-li své mládí v kanceláři, nejsou Vám k ničemu...
osobní rozvoj

Čtyřhodinový pracovní týden

386 Kč
343 Kč
Jak žít s neurózou - 20%
(1x)
Čtvrté rozšířené vydání úspěšné knížky, která informuje o tom, jaké jsou příčiny a příznaky neurotických poruch a jak se tyto poruchy léčí a jak neurózám předcházet.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak žít s neurózou

95 Kč
76 Kč
Ruka noci podaná - 11%
(1x)
Když cítíme obavy a zaženeme je, tak se vrátí v méně nápadné podobě, ale silnější. Pokud se začneme na krizi připravovat, kupodivu pocítíme ulehčení. Tato kniha je o rodinné přípravě na krizi, která možná nikdy nenastane.
osobní rozvoj

Ruka noci podaná

449 Kč
399 Kč
Velmi osobní kniha o zdraví - 11%
(2x)
Jak dát tělu to nejlepší v dnešní uspěchané době? Tipy od nejvlivnější české expertky v oblasti zdravého životního stylu.
osobní rozvoj
Ukázky

Velmi osobní kniha o zdraví

449 Kč
399 Kč
Královna a divoška - 11%
Anselm Grün a jeho sestra Linda Jaroschová vybrali 14 ženských archetypů a spojili je s postavami biblických žen. Tyto biblické ženy, které představují vždy silnou stránku určitého archetypu, mohou současným ženám pomoci odhalit vlastní podstatu.
osobní rozvoj
Ukázky

Královna a divoška

250 Kč
222 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 377 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 38 > >>