Nejprodávanější Kniha - leden 2020
naučné

Téměř tajný průvodce dospíváním - 11%
Pubertální poplach: Menstruace! Beďary! Prsa! Mokré sny! Chlupy! Na zbláznění!!!
naučné

Téměř tajný průvodce dospíváním

269 Kč
239 Kč
Všechno, co jste kdy chtěli vědět o Měsíci - 11%
Jak starý je Měsíc? Proč je kulatý? Kolik lidí už ho navštívilo? A jakou spojitost má se slavným Titanicem? Objevte odpovědi na všechny všetečné otázky o vesmíru a především o Měsíci.
naučné

Všechno, co jste kdy chtěli vědět o Měsíci

269 Kč
239 Kč
Angličtina zábavně - 12%
Angličtina zábavně nabízí dětem způsob, jak si hravě a nenásilně procvičit základní slovní zásobu a gramatiku. Veselé křížovky, spojovačky či doplňovací cvičení představují kreativní formu učení, která bude děti bavit.
naučné

Angličtina zábavně

77 Kč
68 Kč
Balet omalovánky - 11%
Máš ráda příhody o Malé baletce? Díky těmto omalovánkám se můžeš seznámit s baletem ještě o něco více. Přenes se do světa dokonalých piruet a úžasných kostýmů a poznej nejslavnější baletní představení, jako jsou Labutí jezero, Šípková Růženka a další
naučné

Balet omalovánky

179 Kč
159 Kč
Co jsou to bacily? - Podívej se pod okénko - 11%
Jsou tak malinké, že je ani neuvidíš. Bakterie a bacily jsou všude kolem nás. Některé nám pomáhají, jiné ale způsobují nemoci. V bohatě ilustrované knížce s odklápěcími okénky zjistíš, kde všude bacily žijí, jak se šíří a jak se naše tělo může proti
naučné
Ukázky

Co jsou to bacily? - Podívej se pod okénko

224 Kč
199 Kč
Cyklotoulky po Česku - 11%
Společenská stolní hra Cyklotoulky vychází z oblíbeného televizního cestopisného seriálu. Nyní můžete objevovat zajímavosti České republiky nejen ze sedla kola, ale i doma společně se svými přáteli.
Užijte si zábavnou kvízovou hru !
naučné

Cyklotoulky po Česku

449 Kč
399 Kč
Holky a kluci. V čem je rozdíl?
Jaké jsou rozdíly mezi ženami a muži a s jakými stereotypy je možno se ve společnosti setkat, se dozvíte v zábavné knížce určené (nejen) dospívajícím.
naučné

Holky a kluci. V čem je rozdíl?

71 Kč
Sociální sítě - A to funguje jak?
Sociální sítě zajišťují v moderní době komunikaci nejen mezi mnoha mladými. Přečtěte si, jak je používat ve zdravé míře a na co si dát na sítích pozor.
naučné

Sociální sítě - A to funguje jak?

71 Kč
Nebezpečí na moři - 11%
Všechny zkušenosti, které zde děti naberou, jim pomohou lépe pochopit Ježíšova slova: „Kdo chce být první, ať je ze všech poslední.“ A setkají se tentokrát s tím, koho si přejí vidět nejvíce – s Ježíšem?
naučné

Nebezpečí na moři

89 Kč
79 Kč
Pan Brambora a jeho kamarádi - 11%

Vydejte se na plavbu s kulaťoučkým panem Bramborou a jeho kumpány – panem Rajčetem, Rošťandou Slunečnicí, paní Kukuřicí a nerozlučnou dvojkou slečnou Vanilkou a Bobem Kakaovým.

naučné

Pan Brambora a jeho kamarádi

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 60 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>