Nejprodávanější Kniha - leden 2020
ekonomie

Lokální a alternativní ekonomické systémy - 11%
Příručka vás seznámí s mnoha způsoby, jak se vyvázat z mašinerie běžné ekonomiky, přinášející zisky především nadnárodním korporacím, poškozující životní prostředí a mnohdy ničící lokální komunity a jejich potřeby.
ekonomie

Lokální a alternativní ekonomické systémy

Radim Kotala (ed.)
207 Kč
184 Kč
Prodej svoje know-how
Prodej svoje know-how je úderným návodem na to, jak vzít to, co vás nejvíc baví, podlit se o to s ostatními a nechat si za to zaplatit. Je jedno, jestli podnikáte, studujete nebo hrajete na hudební nástroj.
ekonomie

Prodej svoje know-how

179 Kč
Průvodce lidským myšlením a chováním - 50%
Kniha o vývoji lidské mysli, o příčinách uvažování a jednání v různých situacích, a zároveň kniha praktická. Obsahuje rady, jak efektivněji myslet i pracovat, jak lépe porozumět svému myšlení i světu kolem nás.
ekonomie
Ukázky

Průvodce lidským myšlením a chováním

198 Kč
99 Kč
Zdravá a nemocná ekonomika - 11%
V roce 1922 vysvětlil Rudolf Steiner studentům ekonomie zákonitosti ekonomického procesu, při němž působením práce a kapitálu vznikají hodnoty. Současný německý ekonom Stephan Eisenhut konfrontuje Steinerův výklad se stěžejními ekonomickými teoriemi.
ekonomie

Zdravá a nemocná ekonomika

171 Kč
152 Kč
Public relations - 11%
(1x)
Na českém trhu dosud chyběla podobně komplexní a moderně pojatá publikace z oboru public relations, zaměřená na domácí podmínky a obsahující případové studie. Jejím cílem je stát se základním kánonem oboru.
ekonomie

Public relations

314 Kč
279 Kč
Mezinárodní obchodní operace
Těžiště publikace tvoří části zabývající se mezinárodním obchodem hmotným zbožím a aktivitami s ním souvisejícími, zejména celním řízením, financováním mezinárodního obchodu, jeho logistickým zajišťováním, pojištěním apod.
ekonomie

Mezinárodní obchodní operace

134 Kč
Podnikatelský plán a strategie - 11%
Kniha je určena podnikatelům, manažerům i studentům vysokých škol s ekonomickým zaměřením.
ekonomie
Ukázky

Podnikatelský plán a strategie

233 Kč
207 Kč
Zákon o obchodních korporacích - s komentářem - 11%
Zákon o obchodních korporacích je jedním z klíčových předpisů nového soukromého práva a s účinností od 1. 1. 2014 nahrazuje obchodní zákoník. Plné znění s úvodním komentářem.
ekonomie

Zákon o obchodních korporacích - s komentářem

134 Kč
119 Kč
Ekonomie přírodních národů - 6%
Světově ojedinělá výpravná kniha o hospodaření u "přírodních národů" odkud můžeme odvozovat i základy ekonomik dneška. "Krásná kniha, která propojuje mnohé, je hluboká a přitom se čte skoro jedním dechem.", Tomáš Sedláček
ekonomie

Ekonomie přírodních národů

593 Kč
558 Kč
Restart - 6%
(1x)
Průvodce podnikatelským minimalismem. Provokativní a mimořádně poučná příručka od zakladatelů obdivované americké firmy 37signals.
ekonomie

Restart

297 Kč
279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>