Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2020
historické romány

Wavesbury - Plukovník a rebelova dcera - 11%
(9x)
Máte už plné zuby hrdinů typu rozervaný chudý teenager zmítaný emocemi a hledající si své místo ve světě? Stýská se vám po hrdinech ze „staré školy“? Pak tu je tu Wavesbury! Milujete Tři mušketýry? Waveburyho budete taky.
historické romány
Ukázky

Wavesbury - Plukovník a rebelova dcera

269 Kč
239 Kč
Wavesbury – Slečna podporučík - 11%
(4x)
Jak se stali ze dvou nepřátel přátelé na život a na smrt? Co je zač nový zdánlivě bezchybný důstojník? Dokáže se krásná Wavesburyho Elizabeth rozhodnout mezi manželovou ctí a ctí své rodiny?
historické romány
Ukázky

Wavesbury – Slečna podporučík

269 Kč
239 Kč
Čtvrtý králův pes - 11%
(2x)
Děj románu zavádí čtenáře na přelom 14. a 15. století do doby vlády Václava IV. Do království, kde každý bojuje s každým, se po mnoha letech vrací z Itálie Hynek Tas z Boru, tvrdě vycvičený středověký osobní strážce.
historické romány

Čtvrtý králův pes

305 Kč
271 Kč
Husitská epopej VII. - Za časů Vladislava Jagellonského - 11%
Poslední díl ságy představuje léta, kdy se českým králem stal Vladislav Jagellonský, jemuž se postupně podařilo otupit ostří nepřátelské zahraniční politiky, zvláště té papežovy.
historické romány

Husitská epopej VII. - Za časů Vladislava Jagellonského

422 Kč
375 Kč
Přemyslovci - Z milosti Boží - 11%
Nová řada pěti královských ság Ludmily Vaňkové PŘEMYSLOVCI pokračuje druhou knihou Z Milosti Boží (1199-1231) a spojuje romány Cestou krále a Dítě z Apulie.
historické romány

Přemyslovci - Z milosti Boží

449 Kč
399 Kč
Ramses - Chrám milionů let - 11%
Po smrti faraona Setchiho se stává následníkem trůnu Ramses. Šlechta i představitelé církve mají z nového panovníka ale obavy. Jeho starší bratr Senař se stále nesmířil s tím, že faraonem se stal Ramses a spřádá plány, jak ho o trůn připravit.
historické romány

Ramses - Chrám milionů let

287 Kč
255 Kč
Úřad pro zahrady a rybníky - 11%
Na březích japonské řeky Kusagawa leží chudá vesnice. Je domovem muže s výjimečným talentem. Rybář Kacuró ovládá umění lovu nesmírně vzácných kaprů.
historické romány

Úřad pro zahrady a rybníky

314 Kč
279 Kč
Zapomenutá královna - 11%
Román o lásce a ambicích je inspirovaný anglickými dějinami.
historické romány

Zapomenutá královna

269 Kč
239 Kč
Británie - 11%
(1x)
Římská provincie Británie roku 52 našeho letopočtu. Zatímco centurion Macro, který utrpěl zranění během hlídky, je nucen zůstat v pevnosti, prefekt Cato táhne s legionáři do srdce hor ovládaných nepřáteli.
historické romány

Británie

314 Kč
279 Kč
Pekelný oheň - 11%
Mladý britský extrémista popraví na syrsko-irácké hranici rukojmí. Sleduje ho při tom maskovaná osoba, která si říká chalifa. Militanti unesou v Nigérii Britského vysokého komisaře pro lidská práva.
historické romány
Ukázky

Pekelný oheň

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 52 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>