Nejprodávanější tituly - leden 2020
naučné

Cyklotoulky po Česku - 11%
Společenská stolní hra Cyklotoulky vychází z oblíbeného televizního cestopisného seriálu. Nyní můžete objevovat zajímavosti České republiky nejen ze sedla kola, ale i doma společně se svými přáteli.
Užijte si zábavnou kvízovou hru !
naučné

Cyklotoulky po Česku

449 Kč
399 Kč
Holky a kluci. V čem je rozdíl?
Jaké jsou rozdíly mezi ženami a muži a s jakými stereotypy je možno se ve společnosti setkat, se dozvíte v zábavné knížce určené (nejen) dospívajícím.
naučné

Holky a kluci. V čem je rozdíl?

71 Kč
Sociální sítě - A to funguje jak?
Sociální sítě zajišťují v moderní době komunikaci nejen mezi mnoha mladými. Přečtěte si, jak je používat ve zdravé míře a na co si dát na sítích pozor.
naučné

Sociální sítě - A to funguje jak?

71 Kč
Nebezpečí na moři - 11%
Všechny zkušenosti, které zde děti naberou, jim pomohou lépe pochopit Ježíšova slova: „Kdo chce být první, ať je ze všech poslední.“ A setkají se tentokrát s tím, koho si přejí vidět nejvíce – s Ježíšem?
naučné

Nebezpečí na moři

89 Kč
79 Kč
Pan Brambora a jeho kamarádi - 11%

Vydejte se na plavbu s kulaťoučkým panem Bramborou a jeho kumpány – panem Rajčetem, Rošťandou Slunečnicí, paní Kukuřicí a nerozlučnou dvojkou slečnou Vanilkou a Bobem Kakaovým.

naučné

Pan Brambora a jeho kamarádi

269 Kč
239 Kč
Šaty pro nevěsty - 11%
(1x)
Objevuj nádherné svatební róby z celého světa. Bohatě vyšívanou marockou taktšitu, nebo slavnostní japonské kimono. Seznam se s tradičními svatebními obřady vzdálených zemí.
naučné
Ukázky

Šaty pro nevěsty

224 Kč
199 Kč
Ztraceni v bouři - 11%
Děti našly způsob, jak se opět dostat do doby Ježíšovy. Tentokrát se potkávají s Jonatanem, s nímž zažívají další dobrodružství. On je tím chlapcem, kdo poskytl Ježíši pět chlebů a dvě ryby, jak nám o tom vypráví Janovo evangelium.
naučné

Ztraceni v bouři

89 Kč
79 Kč
Ztraceni v rudolfínské Praze - 11%
Gamebooková kniha vypráví napínavý příběh dvou současných dětí, Vojty a Klárky, které se nedopatřením dostanou do minulosti a ocitnou v Praze Rudolfa II.
naučné

Ztraceni v rudolfínské Praze

179 Kč
159 Kč
Montessori - aktivity pro děti - 11%
Knížka je plná nejrůznějších činností pro děti od 4 do 7 let.Zahrnuté aktivity vycházejí z moderního vzdělávacího směru "Montessori" a podporují děti v tom, aby vlastním přičiněním poznaly okolní svět a lépe mu porozuměly.
naučné

Montessori - aktivity pro děti

359 Kč
319 Kč
Setkání s pastýři - 11%
První díl ze série příběhů pro děti ve věku 6–9 let. V celkem 6 dílech budou tři děti žijící v současnosti zažívat velká dobrodružství pokaždé, když se dostanou do Ježíšovy doby.
naučné

Setkání s pastýři

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 65 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>