Nejprodávanější tituly - leden 2020
historické romány

Letopisy královské komory III. - Trpké víno / Klášterní kostnice - 11%
Pokračování příběhů královského písaře Jiřího Adama z Dobronína. I tentokrát mu jeho představený nejvyšší komoří svěří vyšetřování záhadných případů, s jejichž řešením si nikdo neví rady.
historické romány

Letopisy královské komory III. - Trpké víno / Klášterní kostnice

296 Kč
263 Kč
Husitská epopej I. - Za časů krále Václava IV. 1400-1415 - 11%
Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království.
historické romány

Husitská epopej I. - Za časů krále Václava IV. 1400-1415

422 Kč
375 Kč
Pečeť smrti - 11%
Český král pověří Oldřicha z Chlumu delikátním vyšetřováním. Pražský biskup totiž vlastní darovací listinu děda současného krále na vesnici Makotřasy, o níž je Přemysl II. Otakar přesvědčený, že patří jemu.
historické romány

Pečeť smrti

314 Kč
279 Kč
Prodloužená sonáta života Boženy Němcové - 11%
(1x)
Anna Strnadová, držitelka Literární ceny týdeníku Reflex, se ve své nové knize inspirovala životem nejproslulejší české autorky Boženy Němcové. S pomocí tajemného mecenáše prožívá Němcová konečně důstojný a šťastný život.
historické romány

Prodloužená sonáta života Boženy Němcové

269 Kč
239 Kč
Řeka bohů - 11%
Nevídaná nádhera starověkého Egypta, země faraonů vybudované na zlatě a hynoucí chamtivými intrikami mocných, ožije díky barvitému vyprávění mimořádně talentovaného otroka Taita.
historické romány

Řeka bohů

404 Kč
359 Kč
Zločin na Bezdězu - 11%
(2x)
Jubilejní dvacátý příběh královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu se odehrává přímo na Bezdězu a v hlubokých lesích, které ho obklopují. Tajemný zločin pomáhají řešit jako obvykle panoš Ota a velitel Diviš...
historické romány

Zločin na Bezdězu

314 Kč
279 Kč
Don Quixote - 11%
New translation with illustrations by Jack Davis. When an ageing, impoverished nobleman decides to style himself "Don Quixote" and embarks upon a series of daring endeavours, it is clear that his ability to distinguish between reality and the fantasy
historické romány

Don Quixote

206 Kč
183 Kč
Feldgrau - 11%
Feldgrau je historický román, který vypráví příběh německých důstojníků i prostých vojáků během druhé světové války. Mužů, kteří sloužili své vlasti z otce na syna po celá staletí, dokud nepřišel největší konflikt v dějinách světa.
historické romány

Feldgrau

359 Kč
319 Kč
Invaze - 11%
Británie, rok 44 našeho letopočtu. Země zdaleka ještě není poklidnou římskou provincií. Na trůn kmene Durotrigů se s podporou císaře Claudia vrací domorodý král, ale naděje na mír je stále v nedohlednu...
historické romány

Invaze

314 Kč
279 Kč
Lady v přestrojení - 11%
Lady Kiri Lawfordová je dcerou vévody, po matce má však indické kořeny. To ji staví do poněkud zvláštní pozice. Kiri vyrostla v Indii s matkou a nevlastním otcem, generálem, teď se však vydává do Anglie, aby našla vhodnou partii. Místo vysněného sňatku se jí však dostává opovržení a pomluv.
historické romány

Lady v přestrojení

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 134 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 14 > >>