Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
děti a mládež

Alchymistova šifra – Volání přízraku - 20%

Čtvrtý díl dobrodružné série plný magie, záhad a šifer. Christopher neví, kým je. Probouzí se sám daleko od domova a bez vzpomínek. Vesničané říkají, že ho posedlo neviditelné zlo a vědomí nabyl až po zásahu místní čarodějnice.

děti a mládež
Ukázky

Alchymistova šifra – Volání přízraku

249 Kč
199 Kč
Apollónův pád - Zrádný labyrint - 20%
(1x)

Apollónovo strastiplné putování pokračuje! Zažijte další dobrodružství ve světě Percyho Jacksona Kdysi mocný bůh Apollón, nyní smrtelník Lester Papadopoulos, pokračuje v napravování vlastních chyb.

děti a mládež
Ukázky

Apollónův pád - Zrádný labyrint

279 Kč
223 Kč
Bambulka a dráček Fráček - 20%
(3x)
Dobrodružná výprava malé čarodějnické holčičky Bambulky, kluka Vašíka a dráčka Fráčka. Na cestě za draky prožijí všichni tři spoustu legrace, ale i napětí. Potkají plno nových kamarádů a poznají, co je to přátelství.
děti a mládež
Ukázky

Bambulka a dráček Fráček

89 Kč
71 Kč
Červené klubíčko - 20%
Dvojčata Miu a Maxe zavede noční dobrodružství do strašidelného lesa. Jindy by se sem neodvážili, ale kdo by odolal vábení oživlého červeného klubíčka? Jeho nit povede děti knížkou od jedné podivuhodné lesní příšery ke druhé.
děti a mládež
Ukázky

Červené klubíčko

209 Kč
167 Kč
České pohádky pro malé děti - 20%
Nejznámější české pohádky, které doprovázejí milé ilustrace, pootevírají pohádkový svět našim nejmenším. Právě pro ně jsou v knize zařazeny většinou kratší příběhy, které nejsou tak náročné na dlouhé soustředění.
děti a mládež
Ukázky

České pohádky pro malé děti

209 Kč
167 Kč
České pověsti - angličtina - 20%

Nejznámější české pověsti v dvojjazyčném vydání V bohatě ilustrované dvojjazyčné knize najdete nejznámější české pověsti, inspirované klasickým dílem Aloise Jiráska. Nechybí vyprávění o praotci Čechovi, o Libuši a jejich proroctvích, o silném Bivoji či o Horymírovi a jeho Šemíkovi.

děti a mládež
Ukázky

České pověsti - angličtina

279 Kč
223 Kč
Čteme s obrázky - Z pohádky do pohádky - 20%
Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!
děti a mládež
Ukázky

Čteme s obrázky - Z pohádky do pohádky

159 Kč
127 Kč
Divotvůrce 5: Královnovrah - 20%
Po souboji na poušti Kellen nechtěně potřísní daromanskou vlajku svou krví. Strážcům zákona nyní nezbývá než ho za takový čin zatknout. Několik dní předtím, než je Kellen postaven před královnu, aby byl odsouzen k smrti, dostane od spoluvězně podivnou radu: když zabije královnu, vyslouží si za to shovívavost od těch, kdo jsou u moci.
děti a mládež
Ukázky

Divotvůrce 5: Královnovrah

249 Kč
199 Kč
Gulliverovy cesty – pro děti - 20%
Jmenuji se Lemuel Gulliver. Říkají o mně, že jsem odvážný cestovatel... Zavedu tě do nevídaných krajů. Třeba do země Liliputu, kde žijí lidé malí jako prst, nebo do Brobdingnagu, který zase obývají obři, či do země Moudrých koní, kteří svými vlastnostmi v mnohém převyšují obyčejné lidi.
děti a mládež
Ukázky

Gulliverovy cesty – pro děti

179 Kč
143 Kč
Hotel Poslední naděje - 20%
Seth pracuje jako pomocná síla v kuchyni odlehlého hotelu Poslední naděje, který vlastní nepříjemní manželé Bunnovi. Sethovou jedinou spřízněnou duší na tomto místě je jeho kočka Černostínka.
děti a mládež
Ukázky

Hotel Poslední naděje

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 99 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>