Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
děti a mládež

Lapuťák a kapitán Adorabl - 20%
(2x)
Dobrodružná knížka plná humoru pro děti a jejich rodiče. Čeněk, obyčejný malý kluk, jede s rodiči k moři. Setká se tam s kapitánem Adorablem, lovcem odměn a zvláštních tvorů, který pluje ve své lodi po celém Sedmimoří, pohádkovém světě plném ostrovů. Je zrovna na stopě Lapuťáka, nejvzácnějšího…
děti a mládež
Ukázky

Lapuťák a kapitán Adorabl

209 Kč
167 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea - 20%
(7x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
děti a mládež
Ukázky

Příšerné příběhy strýce Montaguea

169 Kč
135 Kč
Pan Smraďoch - 20%
(2x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.
děti a mládež
Ukázky

Pan Smraďoch

148 Kč
118 Kč
Karlík a továrna na čokoládu - 20%
(1x)
Karlík Bucket, chlapec z chudé rodiny, souhrou šťastných náhod získá los, jenž mu umožní spolu s dalšími dětskými výherci navštívit továrnu na čokoládu pana Willyho Wonky.
děti a mládež
Ukázky

Karlík a továrna na čokoládu

239 Kč
191 Kč
Římské báje A1/A2 - 20%
Učte se italsky se slavnými starověkými bájemi! Budou vám vyprávět o počátcích velikého města a o hrdinských činech odvážných mužů a žen. Dozvíte se z nich, jak byl založen a jak vzkvétal Řím a kdo přispěl ke vzniku mocné říše, která se nesmazatelně zapsala do dějin lidstva.
děti a mládež
Ukázky

Římské báje A1/A2

159 Kč
127 Kč
Do třetice - 20%
Říká se do třetice všeho dobrého… Trojka je totiž v pohádkovém světě magické číslo. Vzpomeňte na tři zlaté vlasy děda Vševěda, tři sudičky, tři úkoly, které musí princ splnit, aby získal vytouženou princeznu…
děti a mládež
Ukázky

Do třetice

189 Kč
151 Kč
Lví kouzlo - 20%
Poznejte na stránkách knihy dobrodružný život Emila Holuba, od jehož narození letos uplyne 170 let. Tohoto cestovatele neobdivovali jen Češi, které ohromil rozsáhlými sbírkami ze svých cest, ale i samotní Afričané.
děti a mládež
Ukázky

Lví kouzlo

189 Kč
151 Kč
Naše parta - 20%
Prázdniny party kluků z Prahy vypadají na první pohled obyčejně. Dva měsíce s rodiči na chatě u jezera nezní nijak zvlášť lákavě a jistě si dovedete představit něco mnohem zábavnějšího. Jenže tohle nejsou ledajací kluci a prázdniny tedy taky nebudou ledajaké.
děti a mládež
Ukázky

Naše parta

249 Kč
199 Kč
O moudré velrybě a další pohádky - 20%
Máte rádi dobrodružství a krásné příběhy? Chcete se podívat pod mořskou hladinu nebo do pralesa, potkat tam tajemné tvory a zažít opravdová kouzla? Pak držíte v ruce správnou knížku.
děti a mládež
Ukázky

O moudré velrybě a další pohádky

119 Kč
95 Kč
Spirit Animals – Příběhy Velkých strážců - 20%
Vlk Brigan, leopardice Uraza, panda Dží a sokolice Essix – čtyři Padlí. Dávno předtím, než přišli na svět jako spirituální zvířata, obývali divoká zákoutí světa jako Velcí strážci, nejmocnější tvorové v Erdasu.
děti a mládež
Ukázky

Spirit Animals – Příběhy Velkých strážců

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 99 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 10 > >>