Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
romantika

Jane Eyrová - 20%
Děj románu významné anglické spisovatelky je zasazen do kopcovité yorkshirské krajiny se slatinami a vřesovišti a odehrává se v době viktoriánské.
romantika
Ukázky

Jane Eyrová

279 Kč
223 Kč
Kletba vítězů - 20%
(2x)
Některá vítězství stojí víc, než jen velký balík peněz... 1. díl bestsellerové série.
romantika
Ukázky

Kletba vítězů

209 Kč
167 Kč
Láska a jiné úkoly - 20%

Letní lásky a předsevzetí! Další romantická kniha od oblíbené Kasie Westové. Léto sedmnáctileté Abby Turnerové neprobíhá úplně podle jejích představ. A tak si napíše seznam deseti věcí, které musí stihnout za následující měsíc. Musí se naučit postavit svému strachu nebo se také zamilovat.

romantika
Ukázky

Láska a jiné úkoly

249 Kč
199 Kč
Láska a sýr v Paříži - 20%
(1x)
Jak nejlépe přežít zlomené srdce?
romantika
Ukázky

Láska a sýr v Paříži

297 Kč
238 Kč
P. S. Líbíš se mi - 20%
Lily při jedné obzvláště nudné hodině chemie nedává pozor a čmárá si na lavici slova oblíbené písničky. Druhý den zjistí, že někdo rozepsanou sloku dokončil, a ještě přidal vzkaz pro ni.
romantika
Ukázky

P. S. Líbíš se mi

249 Kč
199 Kč
Padnout a vstát - 20%

Novinka od autorky bestsellerové série DIMILY. MacKenzie moc dobře ví, jaký dopad má smrt někoho blízkého na ty, kteří zůstanou. Sama si takovým smutkem prošla, takže když při autonehodě zemřou rodiče jejího kamaráda Jadena, nechá ho raději být.

romantika
Ukázky

Padnout a vstát

259 Kč
207 Kč
Pařížská švadlena - 20%
(1x)
Estella a Fabienne – dvě propletená vlákna jednoho neobyčejného příběhu o snech, lásce a trnité cestě za úspěchem v zářivém newyorském světě módy.
romantika
Ukázky

Pařížská švadlena

382 Kč
306 Kč
Stargirl - 20%
(1x)

„Stargirl září. Tento příběh ve vás rezonuje dlouho poté, co knihu zavřete.“ Od chvíle, kdy se na střední škole v ospalém městečku Mica objeví Stargirl, je všechno jinak. Než Leo Borlock zjistí, co se kolem ní děje, uvědomí si, že se zamiloval.

romantika
Ukázky

Stargirl

209 Kč
167 Kč
Stříbrné perutě: Dědička světla - 20%
(1x)

Magie, láska, napětí Thorn může sotva dýchat, tělo ji bolí, ze zad jí vychází záře – děje se s ní cosi nevysvětlitelného. A brzy se to má dozvědět: Je napůl člověk, napůl příslušnice národa Stříbrných perutí a zcela nečekaně se ocitá ve smrtelném nebezpečí.

romantika
Ukázky

Stříbrné perutě: Dědička světla

249 Kč
199 Kč
Tajemství hedvábného vějíře - 20%
(1x)
Kniha nás zavádí do Číny 19. století. Dívky zde procházejí drastickou zkouškou podvazování chodidel a jako ženy jsou odsouzeny žít v izolaci.
romantika
Ukázky

Tajemství hedvábného vějíře

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 67 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>