Nejprodávanější tituly - leden 2020
romantika

Rok nesnází
Svěží humorné i vážné postřehy čerstvé americké středoškolačky.
Novopečená americká středoškolačka Chloe Snowová si myslí, že její život je jedna velká pohroma, nebo dokonce katastrofa?
romantika

Rok nesnází

50 Kč
Spletitý případ pana Montaguea
(2x)
Heathcote Montague zasvětil svůj život práci finančního poradce londýnské smetánky, ale zaplatil za to cenu nejvyšší – své soukromí. Pak ho však vyhledala svůdná slečna Violet Matchamová a požádala ho o pomoc.
romantika

Spletitý případ pana Montaguea

179 Kč
Deník šílené manželky - 11%
Deník šílené manželky je druhou knihou Ireny Obermannové. Autorka sama přiznává, že je do jisté míry autobiografická a že ji psala v jednom z nejtěžších období svého života. Román, který osloví především ženy.
romantika

Deník šílené manželky

269 Kč
239 Kč
Hledám manžela…děti vítány
(1x)
Je vám čtyřicet, nemáte děti a váš manžel vám oznámí, že s mladou milenkou čeká dítě. A že chce rozvod. Tuhle situaci pláč nespraví.
romantika
Ukázky

Hledám manžela…děti vítány

179 Kč
Já a moji muži - 20%
(5x)
O vztazích mezi muži a ženami toho bylo napsáno již mnoho. I když jsou základní vzorce stejné, pro každou ženu je její příběh s muži jiný, neopakovatelný, ať už jde o vztah s otcem, bratrem, milencem, kolegou, či jiným mužem v jejím vesmíru.
romantika
Ukázky

Já a moji muži

140 Kč
112 Kč
Jane Eyre - 11%
An iconic novel dressed in a fierce design by acclaimed fashion illustrator Ruben Toledo. This couture-inspired collection also features The Picture of Dorian Gray, Dracula, The Scarlet Letter, Wuthering Heights and Pride and Prejudice.
romantika

Jane Eyre

386 Kč
343 Kč
Láska a sýr v Paříži - 20%
(1x)
Jak nejlépe přežít zlomené srdce?
romantika
Ukázky

Láska a sýr v Paříži

297 Kč
238 Kč
Máma - 11%
(1x)
Helga dělala vždycky všechno s plným nasazením. Toužila být dobrou manželkou, mámou i babičkou. Podařilo se jí to. Rodině vytvořila bezpečný přístav naplněný láskou a pochopením.
romantika

Máma

296 Kč
263 Kč
O věrné lásce statečného Chairea a sličné Kallirhoy - 20%
Dramatizová četba z roku 1968. Nejstarší román evropské literatury z počátku našeho letopočtu. Román byl napsán pravděpodobně už v prvním století našeho letopočtu a možná dokonce i dříve.
romantika
Ukázky

O věrné lásce statečného Chairea a sličné Kallirhoy

249 Kč
199 Kč
Pařížská švadlena - 11%
(2x)
Estella a Fabienne – dvě propletená vlákna jednoho neobyčejného příběhu o snech, lásce a trnité cestě za úspěchem v zářivém newyorském světě módy.
romantika

Pařížská švadlena

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 107 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 11 > >>