Nejprodávanější Kniha - leden 2020
esoterika a astrologie

Miluj svůj život – Ilustrované vydání - 11%
Své tělo můžete uzdravit tak, že vydáte pozitivní energii při práci se svou myslí. Autorka vysvětluje, jak limitujeme své myšlení a názory a tím vytváříme ve své hlavě zárodky a příčiny nemocí.
esoterika a astrologie

Miluj svůj život – Ilustrované vydání

323 Kč
287 Kč
Snadný Tarot - 6%
Vydejte se na svou Tarotovou cestu se skvělou učitelkou Barbarou Moore.
esoterika a astrologie

Snadný Tarot

220 Kč
207 Kč
Šamanská léčba duchem - 11%
Poselství této knihy nám sděluje, že nemusíme pátrat po žádném šamanovi, abychom mohli objevit Ducha, ani nemusíme hledat nikoho mimo sebe, abychom se uzdravili. Stačí se pouze dívat do svého nitra. Právě tam obdržíme Medicínu Jediného Ducha.
esoterika a astrologie

Šamanská léčba duchem

340 Kč
302 Kč
Tělo Východu, mysl Západu - 11%
V této průlomové knize přináší Anodea Judith svěží pohled na východní systém čaker založený na principech jógy, který usazuje do rámce západního myšlení.
esoterika a astrologie
Ukázky

Tělo Východu, mysl Západu

500 Kč
444 Kč
Egejská mysteria ideje krásy - 11%
(1x)
Do rukou českého čtenáře se dostává další kniha Františka Kabeláka. Autor v ní popisuje základní kameny esoterní praxe společné pro všechna odvětví hermetismu. Jasně a přesně rekapituluje jeho základní otázky: Jak se nazývá idea člověka?
esoterika a astrologie

Egejská mysteria ideje krásy

306 Kč
272 Kč
Inteligence duše - 11%
Lidská duše je jako labyrint, ve kterém člověk snadno zabloudí. Protichůdné nálady nás často ženou hned tím, hned oním směrem, a pak je zase všechno v nejlepším pořádku. Proč tomu tak je, pro nás ale většinou zůstává záhadou.
esoterika a astrologie
Ukázky

Inteligence duše

306 Kč
272 Kč
Labyrint záhad - 11%
Neuvěřitelná fakta, tajemné nálezy, paranormální úkazy, utajené skutečnosti, historické otazníky, překvapivé hypotézy, přísně tajné konspirace….
esoterika a astrologie

Labyrint záhad

296 Kč
263 Kč
Spirála. Astrologický pohled na vývoj - 11%
Kniha přináší velmi originální a v české astrologické literatuře ojedinělý pohled na dvanáct znamení jako na stadia vývoje v mikrosvětě, v makrosvětě a ovšem i v lidském životě.
esoterika a astrologie

Spirála. Astrologický pohled na vývoj

252 Kč
224 Kč
Alchymie a lékařství - 11%
V knize Alchymie a lékařství autor popisuje alchymii jako ucelený kosmogenetický systém a staví ji do kontrastu s moderní fyzikální chemii coby vědeckou disciplínou.
esoterika a astrologie

Alchymie a lékařství

267 Kč
238 Kč
Jak porozumět sobě a dětem - 11%

III. upravené vydání. Kniha Zdenky Blechové "Jak pozorumět sobě a dětem” zaznamenala velký ohlas, a proto vychází již ve třetím vydání. Kniha s humorem, tak i s moudrostí ženám vysvětluje, jaký přístup zvolit k sobě a k dětem.

esoterika a astrologie

Jak porozumět sobě a dětem

324 Kč
288 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 103 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 11 > >>