Nejprodávanější Kniha - leden 2020
esoterika a astrologie

Mystika a vzdor - 11%
Dílo Mystika a vzdor představuje odvážný projekt „demokratizace mystiky“ pro náboženský život v sekulárním a pluralitním světě.
esoterika a astrologie

Mystika a vzdor

436 Kč
387 Kč
Svatojanský tarot - 11%
Svatojanský tarot je inspirován poetikou středověkého Marseilleského tarotu a doplněn o svébytný a originální pohled české výtvarnice Evy Francové.
esoterika a astrologie

Svatojanský tarot

314 Kč
279 Kč
Tarot snů - 6%
(2x)
Karty Tarotu snů nám připomínají pohádky, mýty, legendy, historické i smyšlené symbolické postavy, místa a předměty, které zůstávají v povědomí lidstva. Vzhledem ke své univerzálnosti je Tarot snů vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé.
esoterika a astrologie

Tarot snů

594 Kč
559 Kč
Thovt na každý den - 11%

V této knize předává Thovt opravdové klenoty žitého poznání a moudrosti. Jsou přizpůsobeny dynamickým procesům odehrávající se nyní na Zemi. Podmanivým způsobem plným lásky, jednoduchosti a srozumitelnosti zde učí efektivním cvičením.

esoterika a astrologie

Thovt na každý den

270 Kč
240 Kč
THOVT – brány Atlantidy - 11%
(1x)
Bájná Atlantida – země, již většina z nás nosí v hlubinách svého nitra a kteráčeká na to, aby ji lidstvo probudilo. Ve druhém díle svých poselství Thovt připomíná, že většina z nás jsou někdejšími obyvateli Atlantidy.
esoterika a astrologie

THOVT – brány Atlantidy

315 Kč
280 Kč
Učitelé z vesmíru - 11%
(1x)
Autorčina druhá kniha pojednává o komunikaci s rovinou světla, kde se nacházejí energie A právě práce s těmito energiemi je obsahem této rozsahem nevelké knihy.
esoterika a astrologie

Učitelé z vesmíru

180 Kč
160 Kč
Kosmická detoxikace - 11%
Taoistickým mistrům je již dlouho známo, že lidské tělo má vrozenou schopnost uzdravovat samo sebe.
esoterika a astrologie

Kosmická detoxikace

295 Kč
262 Kč
Posvátná geometrie - 11%
Geometrie, aritmetika, hudba a kosmologie - čtvero velkých svobodných umění. Tvoří zárodek základních univerzálních jazyků a nalézáme je prakticky ve všech známých kulturách.
esoterika a astrologie

Posvátná geometrie

203 Kč
180 Kč
Sjednocení - 11%
Paul Ferrini píše mimořádně působivě, empaticky i nekompromisně zároveň. Nabízí nám nové způsoby myšlení a prožívání, jež vedou k hlubokému naplnění a jasnému duchovnímu prozření.
esoterika a astrologie

Sjednocení

187 Kč
166 Kč
Svobodná láska - 11%
Paul Ferrini píše mimořádně působivě, empaticky i nekompromisně zároveň. Jeho slova míří přímo k podstatě toho, jak se cítíme a chováme i proč se vše děje právě tak, jak se to děje.
esoterika a astrologie

Svobodná láska

205 Kč
182 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 103 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>