Nejprodávanější hudba - leden 2020
hudba

Koledy a písně vánoční
Na tomto svátečním CD najdete výběr nejkrásnějších vánočních koled a písní z různých oblastí naší krásné země. Tyto krásné koledy a písně jsou interpretovány v lidovém duchu, a jsou vlastně odkazem k tradicím našich předků.
hudba

Koledy a písně vánoční

179 Kč
Opýtaj sa Malana
Na CD Opýtaj sa Malana se představí horňácký zpěvák Martin Prachař, jeden z nejvýraznějších interpretů lidové písně na Moravě, jehož domovskou kapelou se stala Musica Folklorica.
hudba

Opýtaj sa Malana

224 Kč
Divné století
Divné století – tak se jmenuje jeden z nejslavnějších a současně nejzajímavějších projektů, ve kterém se spojilo hned několik osobností naší folkové scény.
hudba

Divné století

296 Kč
Straka v hrsti
Zvukově remasterovaná reedice kultovního českého rockového alba! Jubilejní edice 1982 - 2012
hudba

Straka v hrsti

267 Kč
Marian Varga + Noneto
Marián Varga se v tomto projektu spojil s Moyzesovým kvartetem a Slovenským dechovým kvintetem. Varga navazuje na svoji předchádzející spolupráci s Moyzesovým kvartetem, z které také vzniklo album a hudebníci společne absolvovali i koncertní turné.
hudba

Marian Varga + Noneto

269 Kč
Bezobav
(1x)
Lidová hudba v současné době a bez zbytečného křížení s jinými žánry? Že to jde, a mimořádně kvalitně, bez násilného roubování rockových či dalších trendů, dokazují moravští Bezobratři prolnutím moderního a tradičního přístupu k odkazům lidové hudby. Druhá řadová deska kapely je naplněna především písněmi z moravsko-slovenského pomezí s lidovými baladickými texty.
hudba

Bezobav

224 Kč
Speak, Memory (CD & DVD)
Legendární slovenská skupina Collegium Musicum skoro v původní sestavě s Mariánem Vargou, Fedorem Frešem, Františkem Griglákem, a doplněná o mladého bubeníka Martina Valihoru nahrála koncerty ze dnů 28.- 29.11.2009 v Divadle Aréna v Bratislavě.
hudba

Speak, Memory (CD & DVD)

359 Kč
Koleda
Svátky zimního slunovratu jsou v těsné blízkosti katolických Vánoc. Obě tradice jsou součástí našich dějin a o prolínání těchto dvou tradic je deska Tomáše Kočka & Orchestru, album složené z koled oproštěných od všech komerčních pozlátek.
hudba

Koleda

179 Kč
Nech světlo dohořet, Kateřino
Studiové album MCH BANDu Nech světlo dohořet, Kateřino je z roku 2007. Deska má dvě roviny - Ta první představuje kapelu beze změn – skupinu vede Mikoláš Chadima, který zpívá texty Ivana Wernische. Druhá je opačná – změnilo se téměř všechno ostatní.
hudba

Nech světlo dohořet, Kateřino

224 Kč
Live!
Karel Kryl na pódiu - a hned na tom historicky mimořádném! Lidé milují Kryla především originálního, písničkářského, akusticky autentického.
hudba

Live!

316 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 85 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>