Nejprodávanější hudba - leden 2020
rock

EvoLucie

Lucie - česká „skupina století“ vydává poprvé po dlouhých šestnácti letech studiové album. Po veleúspěšném comebackovém turné a zářezu v podobě vyprodaného Edenu logicky následuje i nová nahrávka, která navazuje na dlouhou řadu hitů skupiny.

rock

EvoLucie

629 Kč
Čas 51:71:81 (Zlatá kolekce)
Jiří Schelinger 1971 - 1981: nezapomenutelnou muzikou nabitá dekáda!
rock

Čas 51:71:81 (Zlatá kolekce)

479 Kč
Hyjé!
Album je plné jezdců, rytířů, lovců lebek, pánů v kočáře, krasojezdkyň, a písně jsou to v naprosté většině příběhové v rytmu rock'n'rollu, jazzu, popu, tanga, dechovky, klezmeru, cirkusu i šansonu.
rock

Hyjé!

449 Kč
Hudba Praha & Michal Ambrož
Hudba Praha vydává řadové album po devíti letech. Přestože má nahrávka současný zvuk, atmosférou navazuje na to nejlepší z počátků kapely v osmdesátých letech.
rock

Hudba Praha & Michal Ambrož

341 Kč
Live!!! Ostrava
Koncertní nahrávka Luboše Pospíšila & 5P.
rock

Live!!! Ostrava

329 Kč
Loutky
Skupina Škwor se na svém čtvrtém řadovém albu dobrala pozice, po níž prahne drtivá většina jejích souputníků. Album Loutky potvrzuje, že dostavěla svůj charakteristický zvuk a současně potvrdila jeho funkčnost.
rock

Loutky

267 Kč
Pošli to tam!
Michal Pavlíček sestavil novinkové autorské albumvduchu svého vnímání hudby jako svobodnéhohorizontubez hranic a stylových omezení. Sousedí zde tedy skladby různorodé, postavené tu na sólové kytaře, jinde na vokálu.
rock

Pošli to tam!

674 Kč
The Wall
Reedice jedenáctého alba kapely Pink Floyd - The Wall. Obsahuje 2 LP.
rock

The Wall

836 Kč
Třecí plochy
V pořadí čtrnácté studiové album kapely nazvané Třecí plochy. Obsahuje 12 písní a otvírákem je předělávka písničky Je to nejistý od J.A.R.
rock

Třecí plochy

476 Kč
Voices from beyond
Livin Free je kapela ovlivněná americkou hudbou. Je to moderní rocková muzika ovlivněná blues, gospelem a okrajově i soulem. Hudba vzdálená diatonice, zažitým slovanským postupům v jónské a aiolské harmonii.
rock

Voices from beyond

269 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 22 položek
1 2 3 > >>