Nejprodávanější audioknihy na CD - leden 2020
česká

Pěšky mezi buddhisty a komunisty
(6x)

Nešikovný mladý muž ujde 1 500 kilometrů pěšky v Nepálu a v Číně. Dějí se mu hrozné věci, ale on se jim jen směje. „Svět z televize je někde tam venku. Jen si pro něj někdy musíš dojít pěšky.” To je motto excentrického poutníka Ladislava Zibury.

česká

Pěšky mezi buddhisty a komunisty

269 Kč
Psí žívot
Poslechněte si Deník malého poseroutky již počtvrté v podání báječného Václava Kopty!
česká

Psí žívot

179 Kč
Sharpův tygr
Píše se rok 1799 a britská armáda táhne k Seringapatamu, opevněnému městu sultána Típúa. Sharpovi se naskytne příležitost uniknout tyranskému seržantu Hakeswillovi i nudnému vojenskému životu.
česká

Sharpův tygr

143 Kč
Stín viny
Dramatizace známého detektivního románu z prostředí bohaté newyorské rodiny, v jejímž středu dojde k nečekané vraždě.
česká

Stín viny

224 Kč
Čarodějův učeň
(6x)
Kouzelný příběh o Krabatovi, který se na prahu dospělosti přiblížil temným silám a je jimi fascinován, dokud nepozná, že jej mohou zahubit.
česká

Čarodějův učeň

359 Kč
Sára - kniha první
(1x)
Sára je plachá, uzavřená desetiletá dívka, která není příliš šťastná. Má zlomyslného bratra, který ji neustále provokuje, kruté a bezcitné spolužáky a ve škole ji to moc nebaví. Je zkrátka jako mnoho jiných dnešních dětí.
česká

Sára - kniha první

254 Kč
Gramotingltangl
Gramotingltangl byl pořad Jiřího Suchého, vysílaný od pondělí 4. října 1965 v podvečer Československým rozhlasem na tehdy novém vlnovém rozsahu velmi krátkých vln.
česká

Gramotingltangl

555 Kč
Hobit
(5x)
Nejpopulárnější kniha geniálního fantasy spisovatele J. R. R. Tolkiena. Hobit je v prvním plánu pohádkový příběh o velké cestě čaroděje Gandalfa, družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za pokladem střeženým drakem Šmakem.
česká

Hobit

359 Kč
Věc Makropulos
Slavná divadelní hra s tématem dlouhověkosti Věc Makropulos byla poprvé uvedena na jevišti vinohradského Městského divadla v roce 1922. Žánrovým určením je to komedie o třech dějstvích s přeměnou, byť v konečném vyznění komedií velmi hořkou.
česká

Věc Makropulos

269 Kč
Něžná je noc
Dramatizace světoznámého románu o vzestupu a pádu psychiatra Dicka Divera.
česká

Něžná je noc

254 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 83 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>